Breaking News
ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ BELBEK ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΟΪΛΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ PKK ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ”
ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΙΤΗΡΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Η ΚΙΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΑΣΟ: «ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ» – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
ΓΙΑΪΤΖΙ: ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΙΝΑ: Ο ΣΙΝΟΚΑΝΑΔΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΣΙΑΟ ΤΖΙΑΝΧΟΥΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 13 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ
ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ

Κάθε σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω της. Ο έρωτας κάποια στιγμή ξεφουσκώνει και τη θέση του παίρνουν η αγάπη, ο σεβασμός, η αποδοχή και η κατανόηση. Όταν όμως ορισμένες συμπεριφορές από τον άνθρωπό μας, μάς «φορτώνουν» ψυχολογικά και μας δημιουργούν θλίψη δεν πρέπει να τις δικαιολογούμε ούτε να τις ανεχόμαστε. 

Δείτε ποιες είναι οι συμπεριφορές που θα πρέπει να σας προβληματίσουν και σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να τις αλλάξετε.

Ξεσπάει τα νεύρα του πάνω σας

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και απαιτητική ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και αμέτρητες υποχρεώσεις. Αυτό όμως δεν του δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να σας αντιμετωπίζει σαν σάκο του μποξ για να ξεσπάει τα νεύρα του κάθε φορά που έχει μια άσχημη μέρα. 

Δεν είναι υποστηρικτικός 

Όλες έχουμε ανάγκη από έναν σύντροφο, ο οποίος θα μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Όταν όμως όχι μόνο δεν στηρίζει τις επιλογές μας, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας αποπροσανατολίσει απ’ αυτές, τότε σημαίνει ότι δεν σέβεται τα θέλω μας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να του δώσετε να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι κάποιος στόχος που έχετε βάλει για εσάς και πώς το να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί θα ωφελήσει, όχι μόνο εσάς, αλλά και τη μεταξύ σας σχέση.

Δεν δίνει σημασία στην άποψή σας

Δεν σας ακούει ποτέ ουσιαστικά, σας διακόπτει, περιφρονεί και μειώνει ό,τι του λέτε. Όταν η άποψή σας δεν «μετράει» και όταν ό,τι και να πείτε είναι λάθος, τότε μάλλον χρειάζεται να αναθεωρήσετε γενικά τη σχέση σας. Επιδιώξτε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι σας προβληματίζει. Ένας πραγματικός σύντροφος μοιράζεται μαζί μας τα προβλήματά του, ακούει τα δικά μας προβλήματα, ζητάει τη γνώμη μας και επιδιώκει τον διάλογο!

Σας υποτιμάει τόσο όταν είστε οι δυο σας, όσο και μπροστά σε τρίτους

Eπιλέγει πάντα να βλέπει μόνο τα αρνητικά σας και σας επικρίνει διαρκώς γι’αυτά. Θα σχολιάσει την εξωτερική σας εμφάνιση, το γεγονός ότι το φαγητό δεν είναι όπως το θέλει ή το ότι δεν μεγαλώνετε «σωστά» τα παιδιά. Δεν χάνει ευκαιρία είτε είστε οι δυο σας, είτε μπροστά σε τρίτους να σας μειώσει και να γίνει επικριτικός απέναντί σας.

Σας καταπιέζει

Σε μια σχέση οι δύο σύντροφοι πρέπει να βλέπουν ο ένας τον άλλον ως ίσο και να σέβονται τις επιθυμίες, τις ιδιαιτερότητες και τα όρια που θέτει ο καθένας. Πολλές φορές, όμως, ο ένας απ’ τους δυο διεκδικεί τον έλεγχο της σχέσης, καταπιέζοντας τον άλλον με διάφορους τρόπους στην προσπάθειά του να τον θέσει υπό την άμεση και διαρκή επιρροή του. Αν βλέπετε ότι ο σύντροφός σας θέτει διαρκώς όρους και σας γεμίζει ενοχές, ίσως τελικά να μην είναι ο άνθρωπος που σας ταιριάζει.

Πηγή: Οroposreoport.blogspot.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *