ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΠΑΟΚ: “ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”

Το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί στα χαρτιά, όπως τόνισε ο Γιώργος Καλύβας.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» και στάθηκε στα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, χαρακτηρίζοντας χάρτινο το φετινό πρωτάθλημα.

«Ίσως είναι η πρώτη χρονιά που θα έχουμε ένα χάρτινο πρωτάθλημα. Που ο πρωταθλητής, δηλαδή, θα κριθεί στα χαρτιά. Αντί το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα, θα το κρίνει μια ανεμίζουσα χαρτοταινία και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν θα μετρήσει ούτε η προσπάθεια, η αγωνία, οι κόποι των ποδοσφαιριστών, οι πολλοί βαθμοί αλλά οι δύο προηγούμενοι παράγοντες» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για τις πληροφορίες που τον έφερναν διατεθειμένο να πάρει πρωτοβουλίες υπέρ του ΠΑΟΚ: «Σκεφτόμουν σε κάποια στιγμή να κάνω μια έγγραφη διαμαρτυρία. Αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε φίλαθλος. Δεν είναι πρωτοβουλία αυτό. Τις απόψεις που έχω δικαίωμα να εκφράσω, θα μπορούσα να τις εκφράσω, όπως ο οποιοσδήποτε, δημόσια. Με τον Ολυμπιακό 35 χιλιάδες άνθρωποι μέσα στο κρύο περίμεναν να χαρούν ένα παιχνίδι και τι έγινε; Έπεσε μια χαρτοταινία και έβαλαν κολάρο στον προπονητή. Είναι για γέλια. Αυτά τα πράγματα απαξιώνουν το ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Πρέπει να αντιδράσει ειρωνικά. Δεν είμαι της λογικής των άκρων. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσει ειρωνικά και με χιούμορ. Είναι για να γελάμε όλα αυτά. Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά από μια ανεμίζουσα ταινία; Και του έβαλαν και κολάρο;».

Onsports.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *