ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!-ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΜΙΡ

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα!

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ. Πρέπει να μπει ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.

Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης, για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει «γάντι» στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Η εξέλιξη-Τι αναφέρει πακιστανική σελίδα στην Ελλάδα:

”Προς τιμήν των επισήμων και των μελών του ”Friends of Kashmir Greece”, ”Φίλοι του Κασμίρ στην Ελλάδα”, δηλαδή, διοργανώθηκε μεγαλειώδης δεξίωση στο Elah Deen Restaurant. Επικεφαλής αυτής της δεξίωσης ήταν ο Azim Khan, επικεφαλής της πακιστανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, ενώ συνοδευόταν από τον Πρόξενο Μετανάστευσης τον κ. Safiullah. Στη δεξίωση προσκλήθηκαν επίσης υποστηρικτικές οργανώσεις των Φίλων του Κασμίρ και άλλα ενεργά μέλη και προσωπικότητες. Στο τέλος της τελετής, οι υπεύθυνοι των Φίλων του Κασμίρ ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους και εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να δείχνουν ενότητα και πλήρη αλληλεγγύη με την κοινότητα του Κασμίρ στο μέλλον για την υπόθεση του Κασμίρ.”

Την ώρα που το Κασμίρ συγκλονίζεται από την ρατσιστική, ισλαμική τρομοκρατία με θύματα αμάχους, δασκάλους, ιερείς, ανθρώπους του πνεύματος, η Ελλάδα μετατράπηκε σε κέντρο προπαγάνδας τρομοκρατών. Γεγονός αδιανόητο την στιγμή που η Ινδία λειτουργεί ανοιχτά υπέρ των εθνικών μας θεμάτων, ειδικά στο κυπριακό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:Directus.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *