ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ-ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τρίχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι – Το παιδάκι ήταν πάνω σε μια τσουλήθρα, όταν παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι – Στην τσουλήθρα δεν υπήρχε προστατευτικό κάγκελο και στην παιδική χαρά δεν ήταν στρωμένο ειδικό δάπεδο για την αποφυγή τραυματισμών

Ένα σπασμένο προστατευτικό σε όργανο που είναι τοποθετημένο σε παιδική χαρά στην Νέα Κηφισιά παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε ένα τρίχρονο κοριτσάκι όταν άθελα του έπεσε από ύψος περίπου δυο μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά. Το κοριτσάκι βρισκόταν πάνω σε μια τσουλήθρα, όταν παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος καθώς δεν υπήρχε ούτε το προστατευτικό κάγκελο να το συγκρατήσει, ούτε όμως και το ειδικό δάπεδο. Το τρίχρονο κοριτσάκι γέμισε αίματα και μεταφέρθηκε αμέσως απο τους γονείς του στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου όπου υποβλήθηκε σε αξονική για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυμάτων. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τρία κατάγματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για τρεις μέρες στο νοσοκομείο.  Η φωτογραφία του τραυματισμένου κοριτσιού δημοσιεύεται με τη συναίνεση των γονέων του.

paid5

Photo:1

paid4

Photo:2

paid2

Photo:3

koritsaki2

Photo:4

koritsaki1

Photo:5

 

Πηγή:Ρrotothema.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *