ΕΛΛΑΔΑ
ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ

Δεν φτάνει που πνίγηκαν , δεν φτάνει που σώθηκαν μόνοι τους με κανό και βάρκες πλαστικές, δεν φτάνει που το 112 ερχόταν στο κινητό τους όταν ήδη το νερό ήταν στο μισό μέτρο στα σπίτια τους , δεν φτάνει που οι αρμόδιοι τους άφησαν ανοχύρωτους και απο τη νέα κακοκαιρία καθώς όπως καταγγέλλουν το μόνο που έγινε είναι κάποιες εργασίες πρόχειρες σε αναχώματα, τώρα οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η πλειοψηφία στο χωριό Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τη βοήθεια του Κράτους.

Συγκεκριμένα με επιστολή τους αναφέρουν:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΏΝ

Αγανακτισμένοι είναι οι πλημμυροπαθείς σε περιοχές των Τρικάλων από την κρατική και κυβερνητική αναλγησία και τον εμπαιγμό των πλημμυροπαθών σχετικά με την ενίσχυση των 6.600 ευρώ.
Η επιτροπή πλημμυροπαθών και σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο του χωριού συναντήθηκαν με τον υπουργό κ. Παπαστεργίου, τον βουλευτή της κυβέρνησης κ. Λιούτα, τον αντι-περιφερειάρχη του νομού κ. Μιχαλάκη, τον δήμαρχο κ. Σακκά την Δευτέρα 25/9/2023. Πήραν την δέσμευση πως «τα 6.600 θα μπουν στους λογαριασμούς σήμερα ή αύριο» και πως « θα πιέσουν να δοθεί επιπλέον ενίσχυση…».
Η πλειοψηφία δεν πήραν ακόμα τίποτα!
Επίσης δεσμεύτηκαν «να συσταθούν και άλλες επιτροπές ελέγχου για να επισπευστούν οι έλεγχοι των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων επιτροπών». Αντί για αυτό, οι έλεγχοι μειώθηκαν!
Δηλώνουν σε κάθε κατεύθυνση: δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία και τον εμπαιγμό!
Καλούμε τους πλημμυροπαθείς σε εγρήγορση για συλλαλητήριο στα Τρίκαλα.

Πηγή: Νewsbomb.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *