ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΜΑΡΤΙΝΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μάρτινς για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Πειραιώτες είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό και όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Ίβηρας κόουτς είναι ιδιαίτερα θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, κάτι που είχε δείξει και από το περσινό καλοκαίρι, αλλά το συμβόλαιό του με την Γκιμαράες δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί το deal.

Πάντως, την Μεγάλη Παρασκευή (6/4) η «A Bola» το… προχωράει λίγο παρακάτω, καθώς δεν μένει στις πληροφορίες για συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον 47χρονο προπονητή, υποστηρίζοντας μάλιστα πως υπάρχει και προσύμφωνο μεταξύ της ελληνικής ομάδας και του Πέδρο Μάρτινς. Η συμφωνία είναι για έναν χρόνο, ενώ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μία ακόμα χρονιά.

Παράλληλα, σύμφωνα με την αναφορά του πορτογαλικού Μέσου, ο πρώην κόουτς της Γκιμαράες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, ούτως ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του. Τέλος, στο άρθρο αναφέρεται πως στόχος του Πέδρο Μάρτινς είναι να οδηγήσει και πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας, μια και τη φετινή σεζόν η πρωτιά θα χαθεί από την ΑΕΚ.

Newsbomb.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *