ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Απάντηση στο ερώτημα για τους λόγους που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέσπασε εναντίον των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, έδωσε πηγή κοντά στον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων».

Ο «ισχυρός άνδρας» των Πειραιωτών βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, μερικές ώρες μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό για την 26η αγωνιστική της Super League, όπου τα… έψαλλε στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα στον αγωνιστικό χώρο, προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές, ενώ οι εξελίξεις από την παρουσία του έφεραν τους Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά εκτός ομάδας, ενώ ο Όσκαρ Γκαρθία αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του Λιμανιού.

Μάλιστα, οι κινήσεις και οι ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτέλεσαν θέμα σ’ όλη την Ευρώπη και Μέσα της Γαλλίας είχαν επικοινωνία με πηγή που βρίσκεται κοντά στον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, η οποία απάντησε για τους λόγους που έφεραν το ξέσπασμα του μεγαλομετόχου του συλλόγου. «Του τελείωσαν οι αντοχές γι’ αυτό αντέδρασε έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό το διάστημα είναι πολύ ενοχλημένος με τα όσα έβλεπε στην ομάδα του Ολυμπιακού από τους παίκτες», ήταν η απάντηση.

Onsports.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *