Breaking News
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΟΛΤΣ: «ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΝΑ ΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» -ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…
ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ Β. ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΆΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ -ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙA – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ: ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ: ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΕΞEΛΙΞΗ “ΣΦIΓΓΕΙ ” ΤΗΝ AΓΚΥΡΑ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ AΛΜΠΙΝ ΚΟΥΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 50%
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Με μια βόλτα στο κέντρο και τους εμπορικούς πεζοδρόμους της Καβάλας, ολοκλήρωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου την τριήμερη επίσκεψή της στην ανατολική Μακεδονία.

Συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας περπάτησε στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας και την πλατεία Καπνεργάτη, συνομίλησε με πολύ κόσμο που την χαιρετούσε εγκάρδια και επισκέφθηκε ένα κατάστημα παραδοσιακών τροφίμων και προϊόντων.

Λίγο αργότερα έκανε βόλτα στη λιθόστρωτη οδό Κύπρου όπου βρίσκονταν ορισμένα από τα ομορφότερα διατηρητέα κτίσματα της πόλης και κάθισε σε ένα καφέ. Στο διπλανό τραπέζι κάθονταν μια παρέα δασκάλων και καθηγητών που την χαιρέτησαν και συζήτησαν μαζί της για την πόλη και την επίσκεψη που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες τόσο στη Δράμα όσο και στην Καβάλα.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της που βρέθηκε στην περιοχή, μίλησε με θερμά λόγια για την εγκάρδια υποδοχή που της επεφύλαξαν οι τοπικές αρχές αλλά και ο απλός κόσμος.

Αναφέρθηκε στην ευκαιρία που της δόθηκε να δει από κοντά σημαντικά ιστορικά μνημεία, να ενημερωθεί για την πλούσια ιστορία των περιοχών και να συναντήσει ενδιαφέροντες ανθρώπους που με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους σε πολλούς τομείς (κοινωνικό, οικονομικό, τουριστικό) στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια τη σημερινής βόλτας της δέχθηκε ένα όμορφο αλλά και απρόσμενο «δώρο» από ένα μικρό παιδί, που μόλις την είδε να έρχεται έσπευσε να κόψει ένα λουλούδι από τα παρτέρια της καφετέριας και να της το προσφέρει με πολύ αγάπη.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πηγή: Liberal.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *