Breaking News
ΥΠΟΓΡΑΦΗ MΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΔΙΣΑ ΚΑΙ TECH CONNECTA VERTEX LTD ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2026
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στο ΑΡΤ tv στο «Εκρηκτικό Δελτίο» με τη Σοφία Παραδείση 15-7-26, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα !
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΥΚΑ: Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ
ΒΟΜΒΕΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ: “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020 – ΕΚΛΕΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ”
ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ DRIFT!
17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 15/7/26
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΥΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΚΑΡΙΕΡΕ – Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ
ΠΑΝΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΟΙ IRON MAIDEN ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ 5ΟΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Το βρετανικό heavy metal συγκρότημα Iron Maiden θα είναι το θέμα νέου ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο με αφορμή την 50η επέτειό του.

Η ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, περιγράφεται ως «ένα συγκινητικό ταξίδι στην 50χρονη ιστορία των Iron Maiden τόσο από την οπτική του συγκροτήματος όσο και μερικών από τους πιο αφοσιωμένους θαυμαστές τους» μεταξύ άλλων, ονομάτων από τον κόσμο του κινηματογράφου και της μουσικής, όπως οι Χαβιέρ Μπαρδέμ, Λαρς Ούρλιχ και Τζιν Σίμονς, αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις με βασικά μέλη του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας συζήτησης με τον αρχικό τραγουδιστή, Πολ Ντι Άννο, ο οποίος πέθανε πέρυσι.

«Είμαστε περήφανοι που η Universal Pictures Content Group επέλεξε να μοιραστεί τη μοναδική ιστορία των Iron Maiden με τον κόσμο» τόνισε ο μάνατζερ του συγκροτήματος Ροντ Σμόλγουντ σε δήλωσή του. «Τους έχουμε δώσει απεριόριστη πρόσβαση στο συγκρότημα, στους θαυμαστές μας και στους μουσικούς συναδέλφους μας» ανέφερε.

«Πιστεύουμε ότι θα ενθουσιάσουν όχι μόνο τους λάτρεις της μουσικής, αλλά και όποιον αγαπά την ιστορία ενός αουτσάιντερ που ξεπερνά τις πιθανότητες να γίνει και να παραμείνει ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά προϊόντα της Βρετανίας από τον πρώτο δίσκο που κυκλοφόρησε πριν από 45 χρόνια» συμπλήρωσε.

Οι Iron Maiden γιορτάζουν την 50ή επέτειό τους με νέο ντοκιμαντέρ
(AP Photo/Silvia Izquierdo)

Εκτός από το αρχειακό υλικό στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν νέα στιγμιότυπα κινουμένων σχεδίων με τη μασκότ της μπάντας Eddie.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Μάλκολμ Βένβιλ και η παραγωγή είναι του Ντόμινικ Φρίμαν.

Οι Iron Maiden δημιουργήθηκαν στο ανατολικό Λονδίνο πριν από 50 χρόνια το 1975 και θεωρήθηκαν πρωτοπόροι στο παγκόσμιο εμπνευσμένο νέο κύμα του βρετανικού κινήματος heavy metal. Έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, πραγματοποιώντας περισσότερες από 2500 συναυλίες σε 64 χώρες σε 6 ηπείρους.

Φέτος ξεκινούν την τεράστια περιοδεία τους «Run For Your Lives» από τη Βουδαπέστη στην Ουγγαρία στις 27 Μαϊου.

Πηγή: Ertnews.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *