Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 16:00 αργά το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της οδού Πίνδου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Δύο ηλικιωμένοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ ο 56χρονος γιος τους που απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια βαριά τραυματισμένος, κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Στο τροχαίο που ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, τραυματίστηκαν συνολικά έξι άτομα, εκ των οποίων τα τρία είναι ελαφρά και τα άλλα τρία πιο σοβαρά. Έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο και αναμένονται τα αποτελέσματα των απεικονιστικών εξετάσεων.
Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι ο 56χρονος οδηγός του μικρού λευκού ΙΧ έπεσε με ταχύτητα σε προπορευόμενο ταξί το οποίο με τη σειρά του χτύπησε το μπροστινό του ΙΧ.
Η σύγκρουση του πρώτου ΙΧ με το ταξί ήταν σφοδρή. Όλα δείχνουν ότι ο 56χρονος οδηγός του λευκού ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια να συγκρουστεί με το ταξί προκαλώντας την καραμπόλα των τριών οχημάτων.
Πηγή: Νewsbomb.gr
Ακούστε Active Radio
Like us on Facebook







Leave a comment