Breaking News
Η ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΕΕ-ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ
ΕΕ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ 27 ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΛΑΦΟΝ 5% ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Ο ΣΙ ΜΙΛΗΣΕ: ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ 10ΗΜΕΡΗ “ΕΚΔΡΟΜΗ” ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ – ΕΞΠΡΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ [VIDEOS]
«ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ» ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΖΩΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑΡΑΞΙΑΣ
Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: ΈΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
ΙΝΔΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ: Η ΙΝΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
ΒΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕΝΓΚΕΝ – “ΝΑΙ” ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: «ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ» ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ..

Η  Τίνα Τράκου, μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής της προσωπικότητας, μέσα από το νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί από την InsideOutMusic Web promotion. Ένα ευαίσθητο χασάπικο, με μια νοσταλγία που σε παραπέμπει στα κλασσικά τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου, η Τίνα με μια ωριμότητα φωνητική και συναισθηματική, αφυπνίζει τις πιο κρυφές μας σκέψεις, πως τελικά  στον έρωτα, αλλά και στη ζωή γενικότερα, ποτέ δεν ξέρεις αν θα  είσαι μόνος  ή αν θα καταφέρεις να γίνεις ένα με το αντικείμενο του πόθου σου..
Στην σκληρή εποχή που διανύουμε, η Τίνα Τράκου – που βρήκε το μουσικό της  «άλλο μισό» στο πρόσωπο του συνθέτη και στιχουργού του τραγουδιού Νίκου Παπαδόπουλου – επιμένει με αφοσίωση στο λαϊκό τραγούδι, στους καθαρούς ήχους αλλά και στους αληθινούς στίχους που αγγίζουν την ψυχή των ακροατών όποιας ηλικίας κι αν είναι.  Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε και παρουσιάστηκε σαν ένα μικρό θεατρικό,  υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του AlatzaZ(Τάσου Αλατζά) με απώτερο σκοπό την άμεση ευαισθητοποίηση του θεατή απέναντι σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ) και στην προσπάθεια να αντιμετωπίζονται σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας.. άνθρωποι με ταλέντα όπως η ΝΑΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ, που υποδύεται την ηρωίδα της ιστορίας, με αγάπη προς την τέχνη, θα πρέπει να έχουν θέση στη ζωή μας για να μας δείχνουν πως η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και σε πηγαίνει όλο και πιο κοντάστο στόχο σου.
Η Τίνα, σαν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ‘’ΔΩΣΕ ΖΩΗ’’, μας ξαφνιάζει ευχάριστα ξανά, δίνοντας μια  ιδιαίτερη αξία στη νέα της μουσική παρουσίαση. Το μότο της…. «Η τέχνη στο βωμό της προσφοράς», μας κεντρίζει το ενδιαφέρον
να ακούσουμε και να δούμε το ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ από πολλές οπτικές..
ΤΑ ΈΣΟΔΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΩΛΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΎ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΎΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΑΡΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΩΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΕΙ.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *