Breaking News
Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚOΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜOΣ ΦΑΡΜAΚΩΝ ΘΑ EΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
ΣΠEΤΣΕΣ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ 22ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕIΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝIΑ 26ΧΡΟΝΟΥ
ΣΥΝΑΓΕΡΜOΣ ΣΤΗΝ ΑΓIΑ ΠΕΤΡΟYΠΟΛΗ – AΝΔΡΑΣ ΚΡΑΤAΕΙ ΟΜHΡΟΥΣ EΞΙ ΠΑΙΔΙA
ΓΕΡΜΑΝΙΚOΣ ΤYΠΟΣ: ΤΙ ΚΡYΒΕΤΑΙ ΠIΣΩ ΑΠO ΤΗ ΝEΑ ΑΓAΠΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓAΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΑΕ: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
HΠΑ: ΤΙ ΟΔHΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓH ΣΤAΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒIΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣIΑΣ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ: LOCKDOWN 28 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ – ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ
ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΣΑΡΚΟΖI Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ: ΝΕΚΡOΣ 32ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡIΚΑΛΑ – ΔΕΝ ΠΡOΛΑΒΕ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕI ΣΕ ΜΕΘ
ΛΙΒYΗ: ΟΡΓH ΤΗΣ AΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ EΛΕΓΧΟ YΠΟΠΤΟΥ ΠΛΟIΟΥ ΑΠO ΓΕΡΜΑΝΙΚH ΦΡΕΓAΤΑ
ΑΙΘΙΟΠIΑ: Η ΣYΡΡΑΞΗ ΣΤΟ ΤΙΓΚΡAΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕI ΣΤΟ Σ.Α ΤΟΥ ΟΗΕ
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΕΡΙΞΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ARAMCO
Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
OΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ «ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΝΕΑ», Ο ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΑΤ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ
H Ε.Ε ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ
ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΑΕ
ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ COVID-19

Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου μετατρέπεται σε Κέντρο Covid-19. Σε αυτό το πλάισιο, ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή της Α΄Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη σχετικά με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου, του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού και των Περιφερειακών Ιατρείων Αυλώνος, Αφιδνών και Καλάμου.

Ο κ.Στάθης δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2020 το Ιατρικό Κέντρο Καπανδριτίου θα γίνει Κέντρο COVID-19 με ειδικό ISO-BOX όπου θα γίνονται τα αντί COVID-19 τεστ. Επίσης υποσχέθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο ώστε το περιφερειακό ιατρείο Ωρωπού να γίνει μόνιμο Κέντρο COVID-19.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε με την Συντονίστρια Διευθύντρια Παιδίατρο του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου Βερενίκη Ρούλη και τον Διευθυντή Γενικό Ιατρό του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού Αντώνη Μοναστηριώτη για τα ζητήματα των δύο Μονάδων Υγείας του Δήμου παρουσίασε τα προβλήματα και τι ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τις μονάδες υγείας και έλαβε τη δέσμευση του τον Διοικητή της Α΄ Υγειονoμικής Περιφέρειας πως θα γίνει ενίσχυση στο μέτρο του δυνατού αλλά και προσπάθειες για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού με απώτερο στόχο την στελέχωση του με επιστημονικό προσωπικό ώστε να λειτουργήσει σε 24ωρη βάση. 

Επίσης ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης διαβεβαίωσε τον κ.Παναγιώτη Στάθη πως ο Δήμος θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις όποιες πρωτοβουλίες για αναβάθμιση των υγειονομικών μονάδων με υλικοτεχνικό υλικό και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού και στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ωρωπού: «Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ευαισθησίες των υγειονομικών ζητημάτων του Δήμου και του τόπου γενικότερα, νιώθω ικανοποίηση για την δέσμευση του Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ για την ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών υγείας του Δήμου μας. Η μετατροπή του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου σε Κέντρο COVID-19 για την διενέργεια τεστ κορονοϊού, θα εξυπηρετήσει τους πολίτες του Δήμου μας και δε σταματούμε εκεί. Με τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη ξεκίνησε ουσιαστική συζήτηση …για στελέχωση και λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού σε 24ωρη βάση…η αναβάθμιση των Περιφερειακώατρείων Αυλώνος, Αφιδνών, Καλάμου… και η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και με άλλες ειδικότητες.»

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *