Breaking News
Κ. ΦΛΩΡΟΣ: ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ
Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤOΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛAΔΑ ΠAΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜOΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠIΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚA ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΒΛEΠΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤAΔΙ; ΤΙ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΣΥΜΒΑIΝΕΙ;
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ: 2.691 ΝEΑ ΚΡΟYΣΜΑΤΑ, 63 ΘAΝΑΤΟΙ, 749 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜEΝΟΙ
ΣΥΝΕΛHΦΘΗ ΣΤΗΝ ΜOΣΧΑ ΜEΛΟΣ ΤΩΝ PUSSY RIOT
Η ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΦΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΡΙΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
ASTRAZENECA: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΑΣΚΑΛ ΣΟΡΙΟ – «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ»
Ο EMA ΑΞΙΟΛΟΓΕI ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦAΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡOΜΟΥ GUILLAIN-BARRÉ ΜΕΤA ΤΟ ΕΜΒOΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ
ΤΙ «ΜAΘΑΜΕ» ΚΑΙ ΤΙ OΧΙ ΑΠO ΤΗΝ ΠΡOΣΦΑΤΗ ΚΡIΣΗ ΟΥΚΡΑΝIΑΣ – ΡΩΣIΑΣ
ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ 13 ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ «ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ»
ΣΤΗΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣΤΡΕΧΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗ PFIZER ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ «ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ»
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ «ΜΟΙΑΖΕΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΓΚΡΕΝΦΕΛ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ – ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΕΔΡΑ
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΙΡΑΝ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΑΤ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ S-70: Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ LOCKHEED MARTIN ΚΑΙ ΤΗΣ AEROSERVICES ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ COVID-19

Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου μετατρέπεται σε Κέντρο Covid-19. Σε αυτό το πλάισιο, ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή της Α΄Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη σχετικά με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου, του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού και των Περιφερειακών Ιατρείων Αυλώνος, Αφιδνών και Καλάμου.

Ο κ.Στάθης δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2020 το Ιατρικό Κέντρο Καπανδριτίου θα γίνει Κέντρο COVID-19 με ειδικό ISO-BOX όπου θα γίνονται τα αντί COVID-19 τεστ. Επίσης υποσχέθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο ώστε το περιφερειακό ιατρείο Ωρωπού να γίνει μόνιμο Κέντρο COVID-19.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε με την Συντονίστρια Διευθύντρια Παιδίατρο του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου Βερενίκη Ρούλη και τον Διευθυντή Γενικό Ιατρό του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού Αντώνη Μοναστηριώτη για τα ζητήματα των δύο Μονάδων Υγείας του Δήμου παρουσίασε τα προβλήματα και τι ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τις μονάδες υγείας και έλαβε τη δέσμευση του τον Διοικητή της Α΄ Υγειονoμικής Περιφέρειας πως θα γίνει ενίσχυση στο μέτρο του δυνατού αλλά και προσπάθειες για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού με απώτερο στόχο την στελέχωση του με επιστημονικό προσωπικό ώστε να λειτουργήσει σε 24ωρη βάση. 

Επίσης ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης διαβεβαίωσε τον κ.Παναγιώτη Στάθη πως ο Δήμος θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις όποιες πρωτοβουλίες για αναβάθμιση των υγειονομικών μονάδων με υλικοτεχνικό υλικό και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού και στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ωρωπού: «Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ευαισθησίες των υγειονομικών ζητημάτων του Δήμου και του τόπου γενικότερα, νιώθω ικανοποίηση για την δέσμευση του Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ για την ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών υγείας του Δήμου μας. Η μετατροπή του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου σε Κέντρο COVID-19 για την διενέργεια τεστ κορονοϊού, θα εξυπηρετήσει τους πολίτες του Δήμου μας και δε σταματούμε εκεί. Με τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη ξεκίνησε ουσιαστική συζήτηση …για στελέχωση και λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού σε 24ωρη βάση…η αναβάθμιση των Περιφερειακώατρείων Αυλώνος, Αφιδνών, Καλάμου… και η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και με άλλες ειδικότητες.»

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *