ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΗΤΗ: ΣΕ ΑΡΓIΑ ΥΠΕYΘΥΝΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟY ΚEΝΤΡΟΥ – ΦEΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙAΣΤΗΚΕ ΕΙΚΟΝΙΚA

Σε αργία τέθηκαν δύο γιατροί, μία εκ των οποίων υπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς φέρονται να εμβολιάστηκαν εικονικά

Σε αργία τέθηκαν δύο γιατροί, μία εκ των οποίων υπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς φέρονται να εμβολιάστηκαν εικονικά.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Creta πως έπειτα από καταγγελία, εντοπίστηκαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί, οι οποίοι εμφανίζονταν ως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος τόνισε πως, έπειτα από την προβλεπόμενη ΕΔΕ, διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ο φάκελος εστάλη στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΥΠΕ για να επιβληθούν κυρώσεις. Οι δύο γιατροί, σύμφωνα με το creta24.gr, τέθηκαν σε αργία, ενώ το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο.

Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, η μια εκ των γιατρών ήταν υπεύθυνη στο εμβολιαστικό κέντρο, ενώ υποτίθεται ότι ο ένας γιατρός εμβολίασε τον άλλο. Ακολούθως, δήλωσαν στο σύστημα ότι έγινε ο εμβολιασμός.

Επεσήμανε, δε, πως οι δύο γιατροί έμειναν για λίγα λεπτά μόνοι τους, κατά τη διάρκεια αλλαγής βαρδιών, ενώ σημείωσε πως έγινε ότι προβλέπεται από τον νόμο.

Photo: AP Photo/Rahmat Gul

21.10.2021 • 18:49

 

 

 

Πηγή:Kathimerini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *