ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ: ΣΕ ΚΑΡΑΝΤIΝΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟI ΤΗΣ ΚΥΒEΡΝΗΣΗΣ
Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση, σε προληπτική καραντίνα μπαίνει και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον ίδιο ξένο επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Έτσι, όπως και η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, έτσι και ο κ. Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι ένας εκ των ξένων επενδυτών με τους οποίους είχε υπηρεσιακή συνάντηση την Τετάρτη στο υπουργείο διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.Ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας τονίζει:

«Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός».

Νωρίτερα ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης ανέφερε πως ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτήςυπουργός Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη αλλά λίγο πριν την αναχώρησή τους ενημερώθηκαν πως επενδυτής από το εξωτερικό με τον οποίο ήρθαν σε επαφή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.Οι δύο υπουργοί δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό όταν ενημερώθηκαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα του ιού.

Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Photo:Intime
Πηγή: Cnn.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *