ΕΛΛΑΔΑ
ΘΕΣΠΙΕΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ- ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΒΙΑΙΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας, με τους δράστες να αναζητούνται, σε ένοπλο επεισόδιο μεταξύ ιδιοκτητών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας (Security) στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας.

Στις Θεσπιές Βοιωτίας, οι ιδιοκτήτες ανταγωνιστικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας (13/12-16.00) με καταγωγή από το Μαυρομάτι Θηβών, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 66άχρονου Λουκά Χρσιτοδούλου (πατέρα) και του 34άχρονου γιού του Θεμη Χριστοδούλου, της «PitBull Security», και τραυματίας ο 50άχρονος ανιψιός του, φέρει τραύματα στο χέρι και στα πλευρά. Διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας. Τραυματίας με διαμπερές τραύμα στο συκώτι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας, και 33άχρονος γιός του ιδιοκτήτης της «MEΓΑΣ Security».

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αφορμή στάθηκαν διαφημιστικές πινακίδες των δύο ανταγωνιστικών εταιρειών που είχαν αναρτηθεί σε διαφορετικά σημεία Σχολικού Συγκροτήματος (3ο Γυμνάσιο) στις Θεσπιές. Ωστόσο για το συγκεκριμένο έργο -φύλαξη του Λυκείου της περιοχής, έληξε η σύμβαση της «PitBull Security» και υπεγράφη νέα σύμβαση με την ανταγωνίστρια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «MEΓΑΣ Security-Αλέξανδρος Λεμπέσης». Μόλις πήγαν από τη νέα ανάδοχο εταιρεία να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους που είχε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο έργο.

O 34άχρονος Θέμης γιος του ιδιοκτήτη της «PitBull Security» ενημερώθηκε για τις κινήσεις του ανταγωνιστή τος της «MEΓΑΣ Security-Αλέξανδρος Λεμπέσης»– πρόκειται για τον εξάδελφό του, καθώς μέχρι πρότινος διοικούσαν από κοινού μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ωστόσο στην πορεία διαχωρίστηκαν και λειτουργούν ανταγωνιστικά- να «κατεβάσει» την πινακίδα της εταιρείας τους, και ακολούθησε βίαιη συμπλοκή. Από τη μια ο 66άχρονος Λούκας Χριστοδούλου, με τον 34άχρονο γιο του Θεμη και τον 50άχρονο ανιψιό του. Από την άλλη πλευρά ο 63άχρονος Αλέξανδρος Λεμπέσης, ο 33χρονος γιο του και  υπάλληλος της εταιρείας τους. Το επεισόδιο μετά τις φραστικές αντεγκλήσεις , έγινε ένοπλο όταν οι εμπλεκόμενοι έβγαλαν κυνηγετικό και 9αρι πιστόλι, από τους κάλυκες που εντόπισαν αργότερα οι αστυνομικοί στο χώρο της ένοπλης συμπλοκής .  Κατά την ανταλλαγή πυρών, ο πατέρας και ιδιοκτήτες της εταιρείας καθώς και ο γιος του έπεσαν νεκροί, ενώ τραυματίας είναι ο ανιψιός του, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» της Αθήνας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

 

 

Τραυματίας εντοπίσθηκε (13/12-14.30) ο γιος της ανταγωνιστικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στο Νοσοκομείο Σωτηρία, όπου είχε μεταβεί με δύο ακόμα άτομα, για περίθαλψη τραύματος που φέρει από πυροβόλο όπλο. Κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, προχώρησε σε συλλήψεις, με τα άτομα να μεταφέρονται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λ.Αλεξάνδρας.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι δύο οικογένειες είχαν μεταξύ τους έντονες αντιπαραθέσεις και κατά το παρελθόν (2013) είχαν εμπλακεί σε ένοπλο επεισόδιο με πυρά εντός κατοικημένης περιοχής στις Αλικές Ορχομενού, Βοιωτίας. Κατά πληροφορίες από την αστυνομία, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αναδόχου εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «MEΓΑΣ Security», Αλέξανδρος Λεμπέσης, πατέρας του ενός τραυματία και εξάδελφος του 66άχρονου Λουκά Χριστοδούλου και θείος του 34άχρονου Θεμη Χριστοδούλου, της «PitBull Security», οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα φονικά πυρά του κυνηγετικού όπλου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας από την πρώτη στιγμή μετέβησαν στις Θεσπιές Βοιωτίας, ενώ έρευνες σε αναζητήσεις, είναι σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκόμενων στη φονική συμπλοκή. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Θηβών.

 

 

 

Πηγή: Νantiareport.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *