ΕΛΛΑΔΑ
ΘΕΟΛOΓΟΣ: ΠΡΟΣΑΓΩΓH 14ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ 13 ΕΜΠΡΗΣΜΟYΣ ΣΕ 12 ΗΜEΡΕΣ

Ο έφηβος προσήχθη χθές 18/08/2021 καθώς φέρεται να έχει προκαλέσει δεκατρείς πυρκαγιές τις τελευταίες 12 ημέρες στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας

Προσήχθη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αταλάντης από τους Ανακριτικούς Υπαλλήλους της Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ως υπεύθυνος για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες 12 ημέρες στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας.

Οι Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Αρχές αξιοποιώντας πληροφορίες από κατοίκους, για το χρόνο εκδήλωσης 13 πυρκαγιών από τις 5 έως και τις 17 Αυγούστου, κατέληξαν και προσήγαγαν ως υπαίτιος τον 14χρονο.

Όπως προέκυψε κατ την τελευταία πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (17/08) στην είσοδο του Θεολόγου στον Προφήτη Ηλία και κατεσβέσθη με την έγκαιρη επέμβαση των Πυροσβεστών έγινε αντιληπτός από κατοίκους της περιοχής  .

Από τις 5 Αυγούστου προκάλεσε τέσσερις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα και ενώ η θερμοκρασία στην περιοχή άγγιζε τους 44°C. Ενώ από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 6 Αυγούστου στον ΟΣΜΑΕΣ υπέστησαν ζημιές- ολοσχερώς ή μερικώς- 23 οικίες, καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές, καθώς και ένα μηχάνημα (jcb) του Δήμου Λοκρών, ενώ κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Παρουσίαση: Αλεξίου Νάντια

 

 

 

Πηγή: Nantia Report.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *