ΕΛΛΑΔΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ

Ένας οξυδερκής πολιτικός ο οποίος είχε δημιουργήσει πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πέθανε στο σπίτι του το πρωί της Τετάρτης 31 Μαϊου σε ηλικία 84 ετών.

Μετά το 2012 ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε αποσυρθεί από την πολιτική, ενώ πολλές φορές είχε παραπονεθεί ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα κι ότι δεν έχει να πληρώσει τον υψηλό ΕΝΦΙΑ λόγω των ακινήτων στο όνομά του.

Το 2018 είχε πει: «Ζω με 370 ευρώ τοn μήνα», με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να ισχυρίζεται ότι του έχει γίνει κατάσχεση στη σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Θεόδωρος Πάγκαλος: Ένας ρεαλιστής πολιτικός
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας τα οποία επιδεινώθηκαν το τελευταίο διάστημα. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν ένας ωμός, κυνικός άνθρωπος που έλεγε την γνώμη του αδιαφορώντας για τις θύελλες που θα ξεσπούσαν.

Κυρίως ρεαλιστής. Όλοι θυμόμαστε το τελευταίο του «αντίο» στον Μίκη Θεοδωράκη στις 2 Σεπτεμβρίου όταν ο Μεγάλος Μουσικός, έκλεισε για πάντα τα μάτια. Έγραψε ο Πάγκαλος στο twitter «Καλό ταξίδι φίλε μου. Σε λίγο θα σε συναντήσω ξανά…» και δυο χρόνια μετά τον συνάντησε.

Θεόδωρος Πάγκαλος: Η τελευταία του επιθυμία


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε μια τελευταία επιθυμία. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος από την εκπομπή του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν ήθελε κανονική κηδεία αλλά να αποτεφρωθεί, όπως και θα γίνει.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η κηδεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο την Παρασκευή. Δεν θα τελεστεί κάποια εξόδιος ακολουθία αλλά μια μικρή τελετή και στη συνέχεια θα οδηγηθεί για αποτέφρωση.

Πηγή: Directus.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *