Breaking News
EΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ: ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ – ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΥΡΩΣΕΩΝ…
”ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΟΡΓΗΣ” ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ – «Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΒΙΑΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ»
ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: AΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΣΕΤΙΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΝΕΚΡΟΙ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΑΚΑΡ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΑΒΑΣΙΜΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ”
ΜΑΖΗΣ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ -Ο ΆΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΛΟΓΟΥΣ
ΗΠΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΡΟΥΣΝΤΙ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ”

H δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή ανακοίνωσε, με αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ότι  στηρίζει την δράση  της ΑΜΚΕ “ΚΙΝΗΜΑ”. Η ίδια, ως πολίτης με οικολογική ευαισθησία, αλλά και ως μητέρα,  έχει διατυπώσει δημόσια τις απόψεις της για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία του περιβάλλοντος και την  φροντίδα του πλανήτη μας. Η Καίτη Γαρμπή είναι η πρώτη καλλιτέχνης που στηρίζει το  Έργο και τις δράσεις της ΑΜΚΕ “ΚΙΝΗΜΑ”.

 “Είναι σημαντική η στήριξη που παρέχει η δημοφιλής τραγουδίστρια προς το Εργο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ”, δήλωσε η Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Σάγια Τσαουσίδου. “Καλλιτέχνες όπως η Καίτη Γαρμπή που έχουν κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες είναι καλό να το δηλώνουν δημόσια μιας και όλοι γνωρίζουμε πόσο επηρεάζουν το κοινό τους. Με τον τρόπο αυτό βάζει το δικό της λιθαράκι στο τεράστιο έργο που γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση. Άλλωστε για αυτό το λόγο είμαστε και εμείς αρωγοί και θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις  για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο.  Η προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα η εκπαίδευση των νέων ανθρώπων είναι πρωταρχικό μέλημα. Πρέπει όλοι να αλλάξουμε συνήθειες εάν θέλουμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας και να σώσουμε τον πλανήτη μας, το σπίτι μας”.

 Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη δράση της ΑΜΚΕ είναι στη Σίφνο. Σε  μία συγκινητική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε τον  Ιούνιο του 2022 στην Σίφνο, στον προαύλιο χώρο της  Ιεράς Μονής Παναγίας της Βρύσης,  ανακοινώθηκε  και δρομολογείται άμεσα η δημιουργία ενός μοναδικού κήπου,  σε  χώρο, ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής Βρύσης. Εκεί θα διαμορφωθεί ένας  χώρος πράσινου, ένας Κήπος όμορφος, αρμονικός και κυρίως απόλυτα συμβατός με το κλίμα και το Περιβάλλον των Κυκλάδων. Ο κήπος  της Σίφνου θα ονομαστεί «Κήπος Δωροθέου του Β’».

 Η  Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία “ΚΙΝΗΜΑ” ιδρύθηκε με πρωτοβουλία έξι ενεργών πολιτών οι οποίοι, με έδρα την Νάξο, ενστερνίζονται την υποχρέωσή τους να μεριμνήσουν, με ατομική προσφορά και ευθύνη  στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών της περιοχής του Νοτίου Αιγαίου σε θέματα της κλιματικής αλλαγής.

 Το “ΚΙΝΗΜΑ”, στοχεύει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει  δράσεις οι οποίες θα επαναφέρουν την ισορροπία του οικοσυστήματος των νησιών του Ν. Αιγαίου.

 Συμπαραστάτες στο Έργο της, οι οποίοι παρέχουν και την Αιγίδα τους είναι οι:

 

ü  Ιερά Μητρόπολης Παροναξίας

 

ü  Ιερά Μητρόπολης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Σίφνου, Μήλου, Δήλου & Μυκόνου

 

ü  Ιερά Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

 

ü  Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

 

ü  Το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

 

ü  Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή  για την  UNESCO

 

ü  Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

ü  Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

 

ü  Το Α.Π.Ε- ΜΠΕ ( Αθηναϊκό & Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων)

 

Συνδιοργανωτές των δράσεων του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Φυτώριο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

 

 

 

www.kinimaorg.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *