ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΣΤΙΑΣΗ: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ COVID FREE ΧΩΡΟΥΣ

Η μετάλλαξη «Δέλτα» και ο τετραψήφιος αριθμός κρουσμάτων που καταγράφεται καθημερινά τις τελευταίες 10 ημέρες, φαίνεται πως αλλάζει το πλάνο κυβέρνησης για τον τρόπο που θα χωριστούν οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση.

Ταφόπλακα για τα μαγαζιά τους χαρακτηρίζουν όλα τα σενάρια οι ιδιοκτήτες τους.

Κι ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να δημιουργηθούν δύο ειδών ταχύτητες στην εστίαση με τους μαγαζάτορες να επιλέγουν αμιγείς η μικτούς χώρους η αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας βάζει ξανά το σενάριο μόνο εμβολιασμένων σε εσωτερικούς χώρους εστίασης.

Όπως λένε οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πολλές επιχειρήσεις εστίασης έχουν βάλει ήδη λουκέτο. Η διάκριση σε μαγαζιά εμβολιασμένων και μη δεν θα κάνει καλό στα ταμεία τους και θα διχάσει τους πελάτες.

Οι επιχειρηματίες θα κληθούν να δηλώσουν  εάν τα καταστήματά τους ανήκουν στους «αμιγείς» ή στους «μεικτούς» χώρους. Για τους παραβάτες θα προβλέπεται πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Πρόστιμο 300 ευρώ θα πληρώνουν και οι πελάτες που δεν έχουν έγγραφο που αποδεικνύει τον εμβολιασμό τους. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η κυβέρνηση να ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις.

https://www.megatv.com 

Πηγή: Οroposreoport.blogspot.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *