Breaking News
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΟΛΤΣ: «ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΝΑ ΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» -ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…
ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ Β. ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΆΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ -ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙA – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ: ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ: ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΕΞEΛΙΞΗ “ΣΦIΓΓΕΙ ” ΤΗΝ AΓΚΥΡΑ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ AΛΜΠΙΝ ΚΟΥΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 50%
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Στο σπίτι του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών βρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικακος. Ξεναγήθηκε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ο οποίος του παρουσίασε προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφικά στιγμιότυπα τη ζωή του μεγάλου Έλληνα πολιτικού.

Ο κ Θεοδωρικάκος αποτύπωσε την σκέψη του για τον Εθνάρχη στο βιβλίο επισκεπτών και στη συνέχεια προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Υπουργό Κώστα Καραμανλή, γιατί με πρόσκληση του βρίσκομαι σήμερα εδώ, στην οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Αισθάνομαι ξεχωριστή χαρά, τιμή και συγκίνηση, σε αυτόν τον γενέθλιο τόπο, του πολιτικού που σημάδεψε, όσο κανένας άλλος τις τελευταίες δεκαετίες και για πολλές επόμενες δεκαετίες την πορεία του τόπου μας.

Οι ιδέες, οι αποφάσεις και οι πράξεις του αποτελούν παρακαταθήκη για τον ελληνικό λαό. Θα ήθελα αυτή την στιγμή να αναδείξω ιδιαίτερα, την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών του χθες, το τέλος των εμφυλίων διχασμών για την πατρίδα και τη διαρκή πολιτική, αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος.

Αυτή την παρακαταθήκη, συνεχίζει σήμερα στην μεγάλη λαϊκή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στη χώρα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώνοντας τους Έλληνες και προχωρώντας μπροστά τη χώρα παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που οι παγκόσμιες κρίσεις έχουν επιφέρει και στην πατρίδα μας».

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής δήλωσε: «Να καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου τον αγαπητό καταρχήν φίλο και συνάδελφο τον Τάκη Θεοδωρικάκο. Και τώρα που έλεγε αυτά τα λόγια με έκανε να θυμηθώ την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, πλέον όταν ήμουνα εγώ ο βουλευτής και ο Τάκης ήτανε τότε, ένας από τους πρωτεργάτες, για να ξαναγίνει η μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, κυβέρνηση. Και για να μπορέσει ο Πρωθυπουργός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συνεχίσει αυτό το έργο, αυτής της παράταξης και του ιδρυτή μας. Που πάνω από όλα είναι ο μεστός λόγος, το μέτρο, ο ορθός λόγος, το να τον αφήσουμε πίσω τους διχασμούς και να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό κάνει η παράταξή μας, αυτό κάνει ο Πρωθυπουργός μας και αυτό κάνουμε όλοι όσοι υπηρετούμε αυτή την παράταξη. Σε καλωσορίζω λοιπόν Τάκη στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και σε ευχαριστώ πολύ που μας τίμησες εδώ με την παρουσία σου. Ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή: Vradini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *