Breaking News
ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ;
LIVE STREAMING: H ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ
ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ: ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΛΑΥΝΕΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ
ΣΙΒΡΙΣΑΡΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ» ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΝΣΚ
ΗΠΑ: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΙΛΒΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΧΜΕΤ ΟΖ
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕ TOS-1 ΤΟ SEVERODONETSK – ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ – ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ» – XΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ – ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ – ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΛΟΓΩ ΝΤΟΝΜΠΑΣ
ΜΗΝΥΜΑ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ: ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΛΒΙΒ- ΤΟ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – MΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΛΙΒΑΝΟΣ: Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΣΤΟ 62% Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

«Οι φανατικοί Αρνητές υπάρχουν και στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας και σε μια «ειδική και κρίσιμη διάσταση» θα αποτελούν σημαντική απειλή για το σύνολο μιας μονάδας η ομάδας. Αν οι άνω των 60 θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά για την δική τους Ασφάλεια και κατ επέκταση της χώρας, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν δώσει όρκο για την Ασφάλεια αυτή, διαφορετικά υπάρχει ο δρόμος της αποχώρησης»

Τα παραπάνω ανέφερε το «V» σε άρθρο προ ημερών με τίτλο «Απειλή και μάλιστα Ασύμμετρη είναι και οι ανεμβολίαστοι σε Ένοπλές Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, όχι μόνο οι άνω των 60», και το οποίο σημείωνε την απειλή στις ένοπλες δυνάμεις από τα ανεμβολίαστα στελέχη.

Σήμερα ο Υπουργός ΄Άμυνας επιβεβαίωσε αυτή την απειλή παρουσιάζοντας τα στατιστικά στοιχεία εμβολιασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις ΄ύστερα από ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ , Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης, με θέμα «Αναστολή καθηκόντων και απλήρωτοι στρατιωτικοί λόγω μη εμβολιασμού τους».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι η ενημέρωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και τη θετική επίπτωσή του στην εξέλιξη της πανδημίας αποτελεί βασική προτεραιότητα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, γεγονός που αποδεικνύεται -εκτός των άλλων- και από τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα επικαιροποιημένα στατιστικά στοιχεία εμβολιασμού:

Γενικό Επιτελείο Στρατού: 63,51%

Γενικό Επιτελείο Ναυτικού: 72,59%

Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας: 62,23%

«Ουσιαστικά, όμως, το ποσοστό ανοσοποίησης είναι πολύ μεγαλύτερο εάν προστεθούν και οι νοσήσαντες, οι οποίοι διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό νόσησης» πρόσθεσε.

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, εξήγησε ο υπουργός, «από τον Δεκέμβριο του 2020, απεστάλη προς τα Γενικά Επιτελεία έγγραφο με συνημμένο το εγχειρίδιο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού του υπουργείου Υγείας». «Το εγχειρίδιο χρησιμοποιήθηκε για την ενημέρωση του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων», σημείωσε.

Επιπλέον, από την 5η Νοεμβρίου φέτος, όπως επεσήμανε ο ίδιος, «ενημερώθηκαν αρμοδίως τα Γενικά Επιτελεία περί της διάθεσης τρίτης δόσης εμβολίου και συνακόλουθα έλαβε χώρα ενημέρωση όλου του προσωπικού».

«Οι ενημερώσεις, οι οποίες συνεχίζονται σε τακτική βάση, συνδυάζονται με τα επικαιροποιημένα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στον εμβολιασμό έναντι της Covid-19, ενώ παράλληλα προτρέπεται το προσωπικό να συμμετάσχει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας», κατέληξε, στην απάντησή του, κ. Παναγιωτόπουλος.

20 Δεκεμβρίου, 2021 18:48

Πηγή: Via Diplomacy.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *