Breaking News
«ΑΣΠIΔΑ» ΤΖEΦΡΙ ΠAΙΑΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑIΟ: ΤΑ ΝΗΣIΑ EΧΟΥΝ ΘΑΛAΣΣΙΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠIΔΑ
Η ΜΟΣΧΑ ΑΠΕΛΑΣΕ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ
ΟΥAΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΚIΝΟ ΚΑΤEΛΗΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠI ΤΗΣ ΑΡΧHΣ ΕΜΠΟΡΙΚH ΣΥΜΦΩΝIΑ
ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΛΙΒΥΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: NΟΜΙΚΩΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΙΜΕΣ ΟΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣIΑ ΗΠΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ… ΕΩΛΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ «ΘΥΜΩΣΑΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;
ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΕ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ» ΕΕ
«ΜΗΝ ΑΦHΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΡIΤΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟYΝ ΣΤΗ ΘEΣΗ ΜΟΥ»
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ BREXIT ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΚΟΡΜΠΙΝ: ΔΕΝ ΘΑ ΗΓΗΘΩ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΙΝΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ»
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ. ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ GRIECHENLAND ZEITUNG
ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ «ΜΗΧΑΝΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ
Ε.Ε.: ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΑΡΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΕ ΕΙΔΙΚH ΚΡYΠΤΗ ΦΟΡΤΗΓΟY 22 ΚΙΛA ΚΟΚΑΪ́ΝΗΣ ΑΠO ΤΗΝ ΙΤΑΛIΑ (ΒIΝΤΕΟ)
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΛΙΒΥΗΣ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ AHEPA ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 74 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ


31 Οκτωβρίου, 2019

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλακης απευθύνει χαιρετισμο. Πηγή: AHEPA HJ – 40 Ψυχικού

ΑΘΗΝΑ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση, για τα 74 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.), που διοργάνωσε το «Saint Filothei» AHEPA Chapter HJ – 40 Psychico, με τη συνεργασία του «Ελληνικού Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών», το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του «Σπιτιού της Κύπρου».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη (ο οποίος εκπροσώπησε τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Αντώνη Διαματάρη) και συνέχισε με τους χαιρετισμούς των Προέδρων των δύο συν διοργανωτών φορέων: κ.κ. Διονυσίου Καλαμάκη και κ. Παναγιώτη Ριζόπουλου.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο των συνδιοργανωτών, των ομιλητών και των εκπρόσωπων των Ενόπλων Δυνάμεων. Πηγή: AHEPA HJ – 40 Ψυχικού

Ακολούθως η Γενική Γραμματέας του «Ελληνικού Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών», Καθηγήτρια κ. Βαλεντίνη Ρήγα ανέγνωσε το πλούσιο βιογραφικό του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κ. Κυριάκου Κενεβέζου και τον κάλεσε να ανέλθει στο βήμα. Μετά το πέρας του χαιρετισμού του κ. Πρέσβη, ο Πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών», Καθηγητής κ. Διονύσιος Καλαμάκης επέδωσε στον κ. Κενεβέζο το δίπλωμα ανακήρυξης του, σε Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου, ενώ ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA Ψυχικού, κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, του επέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Οργάνωσης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Ιωάννης Μάζης και ο Διδάκτωρ Διεθνούς Δικαίου κ. Γεώργιος Ανεψιού. Μετά το πέρας των ομιλιών, οι δύο εισηγητές απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού.

Βράβευση του Πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Κυριακου Κενεβεζου, από τον Πρόεδρο της AHEPA Ψυχικου, κ. Παναγιώτη Ριζοπουλο. Πηγή: AHEPA HJ – 40 Ψυχικού

Την εκδήλωση βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Βούλτεψη, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος, Αρχιμανδρίτης π. Γαβριήλ Χριστόπουλος, o Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας, πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας, ο διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας του ΥΠ.ΕΞ. Πρέσβης κ. Πιπερίγκος, ένστολοι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί εκπρόσωποι: του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αξιωματούχοι και μέλη άλλων Τμημάτων της AHEPA της Αττικής και πολλοί προσκεκλημένοι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη: του «Σπιτιού της Κύπρου» – Κυπριακή Πρεσβεία και της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ». Ακολούθησε wine & cheese προσφορά της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων «V.I.P. Events Athens».

Αποψη της κατάμεστης αίθουσας του «Σπιτιού της Κύπρου». Πηγή: AHEPA HJ – 40 Ψυχικού

Πηγή: Americanhellenic.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!