Breaking News
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
9η ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ (ΠΙΝΑΚΑΣ)
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ
21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ: ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
«Ο ΜΑΚΡΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ: H ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΝΟΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ»
ΚΑΙ ΤΩΡΑ; TI KANOYME META THN ΣΥΜΦΩΝΙΑ;
Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ
ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ο ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
«ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
Η «ΕΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ» ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ
ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ…ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σε θρίλερ μετατρέπεται η κατάσταση στη συγκυβέρνηση, με τη Συμφωνία των Πρεσπών να πλησιάζει στη Βουλή, αλλά και τις κρίσεις των αρχηγών να έρχονται τις επόμενες μέρες. Έκτακτη σύγκληση Συμβουλίου Άμυνας πραγματοποιήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, με όλα τα παραπάνω να μεταβάλλουν συνεχώς το πολιτικό σκηνικό.

 

Η ρήξη Καμμένου με το Μαξίμου και οι δηλώσεις των δύο πλευρών, πυροδότησαν μια αλυσίδα εξελίξεων που θα καθορίσει το μέλλον της κυβέρνησης, καθώς και την πορεία εθνικών θεμάτων.

Ωστόσο, σε μια περίοδο που η Ελλάδα απειλείται συνεχώς από τους Τούρκους στο Αιγαίο και από Αλβανούς-Σκοπιανούς στα Βαλκάνια, οι διαφωνίες και τα «διαζύγια» στη συγκυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίζονται με νηφαλιότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΥΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο χώρο της Εθνικής Άμυνας την τρέχουσα εβδομάδα, οι οποίες σχετίζονται με τις αποφάσεις του Πάνου Καμμένου, για παραμονή ή αποχώρηση από το ΥΠΕΘΑ και τις επικείμενες κρίσεις των Αρχηγών, οι οποίοι στις 15 Ιανουαρίου, συμπληρώνουν δύο χρόνια θητείας και θα πρέπει να τους γνωστοποιηθεί η παράταση ή όχι της θητείας τους κατά ένα έτος, όπως ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  μια ημέρα μετά την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος, έχει συγκαλέσει Συμβούλιο Άμυνας στο Υπουργείο, όπου αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις στους Αρχηγούς.

Μάλιστα υπήρξαν και ακυρώσεις προγραμματισμένων επισκέψεων σε μονάδες και σχηματισμούς από Αρχηγούς, προκειμένου να βρίσκονται στην Αθήνα για την κρίσιμη συνεδρίαση.

Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο πρόγραμμα που ισχύει κανονικά και δεν έχει ακυρωθεί είναι της ΥΦΕΘΑ Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία την Πέμπτη, έχει προγραμματίσει επισκέψεις σε στρατόπεδα της Κεντρικής Μακεδονίας. Την ΥΦΕΘΑ θα συνοδεύει ο Γενικός Επιθεωρητής Νικόλαος Μανούρης.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος,

«με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Η συνεδρίαση των δύο οργάνων των ΑΝΕΛ συμπίπτει χρονικά με την έναρξη των τελικών διαδικασιών στα Σκόπια για την τροποποίηση του Συντάγματος και την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά επιχειρεί από τώρα να στείλει ένα μήνυμα στο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς πλέον η «καυτή πατάτα» περνά πλέον στα ελληνικά χέρια.

Πηγή: Pentapostagma.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!