Breaking News
H EE ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η “ΣΙΩΠΗ” ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ: “ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ – ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: “Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 67” – Η ΣΠΑΝΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΑΝ. ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ EXTRA TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» (10-4-26) ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στο «Onechannel» με τον Βαγγέλη Καποδίστρια 17-4-26 !
Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΕ 100 ΧΡΟΝΩΝ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης (12/12) έπειτα από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από καφενείοστην οδό Κρήτης στην Ομόνοια, ενώ ένα άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί θανάσιμα.

Το θύμα φέρεται να είναι αλβανικής υπηκοότητας.

Ο άτυχος άνδρας βρίσκονταν στο εσωτερικό του καταστήματος, όταν ο δράστης πέρασε έξω από αυτό, έστρεψε το όπλο που κρατούσε προς το μέρος του και τον πυροβόλησε 4 με 5 φορές καταφέρνοντάς να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Το σημείο του περιστατικού είναι αποκλεισμένο και έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όπως και από ένα Γεωργιανό, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στο δράστη, ο οποίος διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: Newsbomb.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner