Breaking News
ΤΟΥΡΚIΑ, ΗΓΕΜΟΝΙΚEΣ ΒΛEΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚH ΕΝEΡΓΕΙΑ
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ
«ΠΡΟΣAΡΤΗΣΗ» ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝHΣΩΝ ΚΑΙ OΧΙ EΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ;
ΠOΣΟ ΕΠΗΡΕAΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛAΞΕΙΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟY ΤΑ ΕΜΒOΛΙΑ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ – ΠΑΓΚOΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜOΣ ΥΓΕIΑΣ: ΟΙ ΥΦΑΣΜAΤΙΝΕΣ ΜAΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕYΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠO ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛAΞΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ «ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ» ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΑΝAΓΚΗ AΜΕΣΗΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓHΣ ΠΤΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΝΑΖΙ
ΤΟ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η “ΜΑΧΗ” ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΚΕΛΟΠΟΤΑΜΟ
Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΟ 2021
23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ 585 ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ: AΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦOΡΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛIΤΕΣ 80 EΩΣ 84 ΕΤΩΝ
ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚEΣ ΕΙΚOΝΕΣ: ΓΕΜAΤΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕIΑ ΣΤΟ ΠΑΛEΡΜΟ – ΕΚΑΤΟΝΤAΔΕΣ ΦEΡΕΤΡΑ… ΣΤΟΙΒΑΓΜEΝΑ
ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟI ΕΠΙΤΑΧYΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ OΛΑ ΤΑ ΔΥΝΗΤΙΚA ΣΕΝAΡΙΑ EΧΟΥΝ HΔΗ ΑΠΑΣΦΑΛIΣΕΙ
ΤΟ ΚAΙΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
NEW START: ΥΠEΡ ΤΗΣ 5ΕΤΟYΣ ΠΑΡAΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝIΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣIΑ Ο ΜΠAΙΝΤΕΝ
ΤΙΡΑΝΑ: «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» ΡΩΣΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ 33Η ΦΟΡΑ

Μετά το ρεκόρ επισκεπτών πέρσι… έρχεται ρεκόρ ταινιών φέτος. Πάνω από 20 κινηματογραφικά διαμάντια έρχονται στην Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόναχο. Με καθημερινές προβολές από 14 Νοεμβρίου έως 24 Νοεμβρίου στους χώρους του Gasteig. Συναρπαστικά θρίλερ, πάμπολλα οικογενειακά δράματα και πλούσιες κωμωδίες σας περιμένουν φέτος στην Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου του Μονάχου.

Ποια είναι η ομάδα πίσω από αυτή την εκδήλωση Εδώ και 33 χρόνια η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου αποτελεί το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της ελληνικής κοινότητας στο Μόναχο. Το 2018 επετεύχθη μία ιστορική αλλαγή φρουράς.

Η ομάδα των Σινεφίλ (Cinephile) ανέλαβε την οργάνωση της ιστορικής αυτής διοργάνωσης. Το κοινό του Μονάχου αγκάλιασε την προσπάθεια με ένα ρεκόρ επισκεπτών. Και το 2019 η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου στοχεύει ψηλά. Και φέτος παρουσιάζουμε δυνατές ταινίες, εκρηκτικά σενάρια, πραγματικούς ήρωες και μοναδικές παραγωγές μικρού και μεγάλου μήκους. Η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου έρχεται μία φορά το χρόνο. Κάθε Νοέμβριο ο πολυχώρος του Gasteig στο Μόναχο μετατρέπεται σε ελληνικό κινηματογράφο.

Η ομάδα των Σινεφίλ διοργανώνει την πετυχημένη κινηματογραφική σειρά από το 2018 σε συνεργασία με την Filmstadt Μονάχου και την Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Ένας από τους βασικούς χρηματοδότες είναι το Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου του Μονάχου ή αλλιώς γνωστό ως Kulturreferat. Κάθε χρόνο το πρόγραμμα γεμίζει με περίπου 15 ελληνικές παραγωγές. Θα βρείτε και θα δείτε road movie, δράμα, κωμωδίες, αστυνομικές ταινίες, δράσης, μιούζικαλ, μελοδράματα, βιογραφήματα, ταινίες τρόμου, θρίλερ, φιλμ νουάρ ή κομεντί. Επισκεφθείτε την Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόναχο γιατί τότε η κινηματογραφική καρδιά χτυπά δυνατά. Οι διοργανωτές προσπαθούν να προβάλλουν όλες τις ταινίες με ελληνικό original ήχο και γερμανικούς ή αγγλικούς υπότιτλους. Στο παρελθόν έχουν προβληθεί ταινίες με γερμανικό ήχο και ελληνικούς υπότιτλους. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα μέσα Οκτωβρίου.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει 7 ευρώ (μειωμένο 5 ευρώ). Τα εισιτήρια πωλούνται στο Gasteig ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και σημείων πώλησης MünchenTicket. Βρείτε εισιτήρια ΕΔΩ Γιατί υπάρχει η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου; Η κινηματογραφική εβδομάδα στο Μόναχο ξεκίνησε το 1987. Στόχος της ήταν η προώθηση των ελληνοβαυαρικών σχέσεων αλλά και η στήριξη πολιτιστικών συνεργασιών. Μέχρι και το 2017 υπεύθυνο για την διοργάνωση ήταν το Ελληνικό Φιλμφόρουμ. Ο συνιδρυτής της Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου και πρόεδρος του Ελληνικού Φιλμφόρουμ κ. Κώστας Γιαννακάκος δήλωσε σε μία από τις χαιρετιστήριες ομιλίες τους: «Έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κινηματογράφο, τον πολιτισμό και την κοινωνία στη σημερινή Ελλάδα». Περισσότερα: griechischefilmwoche.com

Πηγή: Βavariagr.de

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *