Breaking News
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕIΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΜΕΤA-ΚΟΡΟΝΟΪΟY ΕΠΟΧH Η ΚIΝΑ ΦΑIΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕIΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚA ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚA
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ»
Η ΙΝΔΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ “I CAN’T BREATHE”: ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΒΙΑ ΩΣ ΜΑΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ
ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ 7 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΤΟΥΡΚIΑ: ΟΙ ΣΧEΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΡΑHΛ ΚΑΙ ΑIΓΥΠΤΟ – ΠΡΟΣΔΟΚIΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚOΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΗΝ «ΠΛΗΡΩΣΑΝ» ΞΑΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ 40 ΠΟΛΕΙΣ
ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧIΑ ΟΜIΛΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙAΝΝΗ – ΕΛΛAΚΤΩΡ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠIΔΙΑ
ΓΑΔΑ: «ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚEΣ ΔΥΝAΜΕΙΣ ΔEΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘEΣΕΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚH ΒIΑ, ΠEΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞYΎΛΑ. ΠEΝΤΕ ΣΥΛΛHΨΕΙΣ, EΞΙ ΤΡΑΥΜΑΤIΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟI»
Ν.ΙΩΝIΑ: ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚH ΜΕ ΜΟΛΩΤΟΦ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: Ο “ΝΤΑΗΣ” ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ Η “ΚΑΥΤΗ” TOYOTA GR COROLLA ΤΩΝ 261 ΙΠΠΩΝ
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ 32 ΔΙΣ.: Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο “ΤΣΙΟΔΡΑΣ” ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
“SUMMER SCHOOL ON AUTONOMOUS SYSTEMS 2020” ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ
1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ: “ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ”

Της Ελένης Δουνδουλάκη: Δρ. Θεατρολόγος – Σύμβουλος Πολιτιστικής Πολιτικής & Διαχείρισης, τ. Αντιδήμαρχος Ψυχικού – τ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» και τον Γιώργο Πατούλη.

Η Περιφέρεια Αττικής, η μεγαλύτερη της Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα και να βγει από το τέλμα των τελευταίων ετών. Το φάσμα των αρμοδιοτήτων της είναι εξαιρετικά ευρύ και σημαντικό και αφορά στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών σχετικών με το σύνολο, σχεδόν, των ζητημάτων κάθε επιμέρους περιοχής της. Από τον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μέχρι την αντιπλημμυρική θωράκιση και την πολιτική προστασία, οι αρμοδιότητές της επηρεάζουν την καθημερινότητα και ορίζουν τη ζωή των πολιτών. Πέρα όμως από αυτά, η Περιφέρεια Αττικής έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει, να συντονίσει και να υλοποιήσει υπερ-τοπικές δράσεις για την ανάπτυξη.

Για την εφαρμογή των παραπάνω, η Περιφέρεια διαθέτει ισχυρότατο προϋπολογισμό και διαχειρίζεται υψηλά κονδύλια, πολλά εκ των οποίων προέρχονται απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα κονδύλια αυτά, ωστόσο, θα πρέπει να αξιοποιούνται στρατηγικά, να κατανέμονται στοχευμένα και να απορροφόνται έγκαιρα προκειμένου να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Μόνο σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η Περιφέρεια μπορεί να αναγεννηθεί και να πρωταγωνιστήσει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας, με προσανατολισμό στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων, την προσέλκυση επενδύσεων, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εξωστρέφεια και  παράλληλα την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.

Δυστυχώς, η Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια έχει παραμεληθεί με σοβαρότατες συνέπειες για τις ζωές όλων μας. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή τη δυσάρεστη  κατάσταση. Είναι ανάγκη να γίνει μία Νέα Αρχή. Με σοβαρή στρατηγική και αξιόπιστο πρόγραμμα. Φτάνοντας σε λίγες εβδομάδες, στις κάλπες του Μαΐου, οφείλουμε να επιλέξουμε με προσοχή εκείνους και εκείνες που γνωρίζουν και μπορούν να αξιοποιήσουν τις μεγάλες δυνατότητες και τα σημαντικά εργαλεία που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής.

Σε αυτή τη μάχη είναι ξεκάθαρη επιλογή μου να συμμετέχω. Με την εμπειρία οκτώ χρόνων αυτοδιοικητικής θητείας στους Δήμους Ψυχικού και Φιλοθέης-Ψυχικού, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να συνεισφέρω στην μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της Ελλάδας. Πιστεύω, μάλιστα, ότι ο Πολιτισμός, ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι, θα αποτελέσει ένα από τους πιο δυναμικούς μοχλούς ανάπτυξης, ευημερίας και κοινωνικής συνοχής της Αττικής. Με γνώμονα τα παραπάνω, είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του έμπειρου αυτοδιοικητικού Γιώργου Πατούλη. Έναν συνδυασμό αποφασισμένο να εργαστεί συστηματικά προς όφελος όλων από την επόμενη μέρα της εκλογής του. Με ανθρωπιά, ευαισθησία και, πάνω από όλα, αγάπη για τον τόπο μας. Για να λύσουμε προβλήματα και να δημιουργήσουμε την Περιφέρεια Αττικής που μας αξίζει! Μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη την Νέα Αρχή!

Πηγή: Amarysia.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *