ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα πλήρες Κέντρο Τύπου για Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους θα λειτουργήσει στο Ζάππειο, για να διευκολύνει την εργασία τους στις εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου.

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο θα ανοίξει τις πόρτες του το πρωί του Σαββάτου (20.05.2023) από τις 09:00 π.μ. και θα παραμείνει ανοιχτό έως το πέρας της διαδικασίας των βουλευτικών εκλογών, την Κυριακή το βράδυ.

Για την είσοδο και εργασία στο Κέντρο Τύπου απαιτείται κάρτα διαπίστευσης και όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να στείλουν στο e-mail elections.press@media.gov.er, το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 και ώρα 14.00, τα εξής στοιχεία:

  • ονοματεπώνυμο
  • εκπροσωπούμενο Μέσο
  • αριθμό ταυτότητας/ διαβατηρίου
  • δημοσιογραφική ταυτότητα
  • επιστολή υπογεγραμμένη από τον αρχισυντάκτη / διευθυντή του Μέσου -στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, κινητό τηλέφωνο)

Οι κάρτες διαπίστευσης θα διανεμηθούν από την Τετάρτη 17-05-2023 έως και Παρασκευή 19-05-2023 και ώρες 10:00 -16:00 στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, 4ος όροφος, γραφείο 409).

Επίσης διευκρινίζεται ότι για την παραλαβή των διαπιστεύσεων είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου του διαπιστευμένου προσώπου ή εξουσιοδότηση άλλου προσώπου προς το σκοπό της παραλαβής.

Τέλος, για την είσοδο στο χώρο του Ζαππείου μαζί με την διαπίστευση, είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου του διαπιστευμένου προσώπου.

Πηγή: Νewsit.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *