Ευτυχώς η πυροσβεστική επενέβη άμεσα και είναι και οι δύο σώοι – Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια πορείας των Κίτρινων Γιλέκων
Οι σκηνές αυτές, ειδικά για όσους έχουν χαρακτεί στη μνήμη τους οι αντίστοιχες εικόνες από την φλεγόμενη τράπεζα της Marfin στην Αθήνα τον Μάιο του 2010, είναι τρομακτικές.
Αμέσως επεμβαίνουν πυροσβέστες και τελικά κατάφεραν να βγάλουν σώους από το φλεγόμενο κτήριο και την μητέρα και το μωρό.
Το υποκατάστημα της τράπεζας που έκαψαν οι διαδηλωτές βρίσκόταν στο ισόγειο του κτηρίου, ενώ στον δεύτερο όροφο ήταν το σπίτι της γυναίκας. Την ώρα εκείνη, κατά την διάρκεια της διαδήλωσης το περασμένο Σάββατο, μέσα ήταν μόνο η ίδια με το εννιά μηνών μωρό της.
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2010 στην Αθήνα, στον εμπρησμό της τράπεζας της Marfin έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών που ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 ετών και η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών.
Δείτε βίντεο: Τρόμος στο Παρίσι: Έβαλαν φωτιά σε τράπεζα – Παγιδεύτηκε μητέρα με το μωρό της
Πηγή: Protothema.gr
















Leave a comment