Breaking News
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΟΛΤΣ: «ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΝΑ ΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» -ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…
ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ Β. ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΆΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ -ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙA – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ: ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ: ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΕΞEΛΙΞΗ “ΣΦIΓΓΕΙ ” ΤΗΝ AΓΚΥΡΑ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ AΛΜΠΙΝ ΚΟΥΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 50%
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥΛΗ”

Η Διεθνής παρουσίαση του βιβλίου «Οι περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη» και η Απονομή των Διεθνών Βραβείων του Οργανισμού WCΙF θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου.

Η Διεθνής παρουσίαση του βιβλίου «Οι Περιπέτειες του Ρούλη Νεφρούλη» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου ώρα 8 μμ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΣΕΡΑΦΕΙΟΥ του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών & Πειραιώς 144). Πλήθος επιφανών προσωπικοτήτων, εκπροσώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, της Ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και από τον χώρο της Ιατρικής και άλλων επιστημονικών πεδίων, θα παραστεί στην εκδήλωση που χαιρετίζουν μαζικά οι φορείς του πνεύματος και του πολιτισμού.

Το παραμύθι των Έλενας Μαγιάτη-Καραμπή και Παντελή Χατζή, που αφηγείται την ιστορία του «Ρούλη Νεφρούλη», κυκλοφορεί για Δωρεάν διανομή σε παιδάκια που βρίσκονται υπό θεραπεία σε νεφρολογικές μονάδες στη χώρα. Η Πανελλήνια παρουσίαση του βιβλίου που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Writers International Edition πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου στη Νάουσα.

Την Παγκόσμια παρουσίαση του βιβλίου θα συντονίσει η Σάγια Τσαουσίδου, Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων AEJ. Ο τ. Υπουργός Ασφάλισης και Εργασίας Δημήτρης  Στρατούλης, ο Δρ. Θεόδωρος Χήρας, Νεφρολόγος στο Σισμανόγλειο ΓΝ Αττικής, και ο Θεοφάνης  Αποστόλου, τ. Πρόεδρος & νυν Επιστημονικός Συνεργάτης της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας, θα μιλήσουν για το βιβλίο, ενώ η Ελένη Μπαρμπαλιά, απόφοιτος της δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, θα απαγγείλει αποσπάσματα του βιβλίου. Η Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία, Γλωσσολόγος και Λογοτέχνης, θα εκπροσωπήσει τις Εκδόσεις Writers International Edition. Οι Συγγραφείς Έλενα Μαγιάτη-Καραμπή και Παντελής Χατζής θα μιλήσουν για το έργο τους, που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές μικρών και μεγάλων, καθώς και για το μείζον ζήτημα της δωρεάς οργάνων.

«Η ανάγνωση βιβλίων κι η ενασχόληση των παιδιών με παρόμοιες δραστηριότητες είναι άκρως απαραίτητη όταν προσπαθείς να τα επαναφέρεις σε μια υγιή ζωή», πρεσβεύουν οι συγγραφείς Έλενα Μαγιάτη-Καραμπή και Παντελής Χατζής. «Κανείς δεν είναι μόνος, αλλά ούτε και ο μόνος…», είναι το σύνθημά τους. «Καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον μιας χώρας, πιστεύουμε ότι αυτό το βιβλίο θα ωφελήσει αρκετά παιδάκια σε όλη την Ελληνική επικράτεια να διατηρήσουν την ελπίδα ανέπαφη και να συνεχίσουν να μάχονται», προσθέτουν. Οι συγγραφείς εργάζονται επί του παρόντος στα επόμενα πονήματά τους, με στόχο να δώσουν θάρρος και ελπίδα σε παιδάκια που πάσχουν από άλλα νοσήματα.

Μαζί με την παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Βράβευσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Λογοτεχνίας Panorama που διεξάγεται από το Writers Capital International Foundation. Το πρόγραμμα, που απέσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ, πραγματοποιήθηκε από 1-31 Ιανουαρίου φέτος, συγκεντρώνοντας συγγραφείς από 65 χώρες και 6 ηπείρους. Η Γενική Γραμματέας του Writers Capital International Foundation Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία θα απονείμει τα βραβεία στους Έλληνες βραβευθέντες. Μαζί με τα βραβεία Panorama, θα απονεμηθούν επίσης σε αξιόλογους συγγραφείς και κυρίες που διέπρεψαν στον τομέα τους και τέθηκαν στην υπηρεσία της ανθρωπότητας τα Golden Book Awards 2022, καθώς και τα Inspirational Women’s Awards 2021-22.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων – Association of European Journalists (AEJ), Writers Capital International Foundation, Writers Edition – the Complete Online Magazine – www.writersedition.com, Hellenic Media Group, EMEIS.gr, Academy Language Centres, CulturePoint.gr

Πηγή: Aej.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *