ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΜΕ… ΤΡΟΠΟΥΣ: ΠΟΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ, ΣΥΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ
Στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα προχώρησε η Αστυνομία της Πάφου, στην Κύπρο την Παρασκευή, για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και απόπειρα διάρρηξης σε οικία στην περιοχή της Λέμπας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός που έφτασε στην Κύπρο στις 26 Ιουλίου το πρωί, έκλεψε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην Κάτω Πάφο και ακολούθως μετέβη σε σπίτι στην Λέμπα, το οποίο και διέρρηξε, μπαίνοντας από ανασφάλιστο παράθυρο.Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, ο νεαρός, αφού πότισε τον κήπο, και συγύρισε το σπίτιέκανε μπάνιο, φόρεσε ρούχα του ιδιοκτήτη και στην προσπάθεια να διαφύγει με διάφορα αντικείμενα, ανακόπηκε από την ιδιοκτήτη που έφθασε την ώρα εκείνη στο σπίτι. 
Για κακή του τύχη, όμως, στο σπίτι βρισκόταν η κόρη της οικογένειας, η οποία, όταν αντιλήφθηκε φασαρία στο σπίτι, κλειδώθηκε στο υπνοδωμάτιο και ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, μέλη της οποίας συνέλαβαν τον… ευγενικό διαρρήκτη.Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: Cnn.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *