ΕΛΛΑΔΑ
ΓΥΝΑIΚΑ ΒΡHΚΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ

Μία γυναίκα που περπατούσε στο μονοπάτι του δάσους εντόπισε δίπλα από το μονοπάτι να προεξέχει κάτι που της τράβηξε την προσοχή. Όταν κοίταξε πιο προσεκτικά αντιλήφθηκε πως ήταν ανθρώπινα οστά και κάλεσε την Αστυνομία

Καθώς περπατούσε στο μονοπάτι του δάσους, της τράβηξε την προσοχή κάτι που προεξείχε δίπλα από το μονοπάτι και όταν κοίταξε πιο προσεκτικά, αντιλήφθηκε πως ήταν οστά και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Ασφαλείας Βύρωνα και κλήθηκε ανθρωπολόγος. Ήταν πρόχειρα τοποθετημένος στο χώμα ένας ανθρώπινος σκελετός και από πάνω του, οι άγνωστοι που είχαν εναποθέσει εκεί την σορό, την είχαν καλύψει με κλαδιά δέντρων.

Υπήρχαν μόνο γυμνά οστά και τα ρούχα ήταν εντελώς λιωμένα, κάτι που δείχνει ότι πρέπει να ήταν αρκετό καιρό εκεί η σορός. Ο σκελετός μεταφέρθηκε για ανθρωπολογική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί πρώτα αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, αν μπορεί να προσδιοριστεί ως έναν βαθμό ο χρόνος θανάτου και αν τυχόν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ή όχι.

Από τον σκελετό θα γίνει προσπάθεια να εξαχθεί DNA ώστε να γίνει διασταύρωση με τα αρχειοθετημένα γενετικά υλικά αγνοουμένων προσώπων, μήπως τυχόν προκύψει από εκεί ταυτοποίηση. Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

 

 

Πηγή: News247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *