Breaking News
ΡΩΣΙΑ: ΝΕΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ
Ν. ΑΦΡΙΚΗ: ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ “ΠΟΛΕΜΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΣΑΛΒΙΝΙ: ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
ΜΕΤ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ “27”
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΧΑΙΟΚAΠΗΛΟΣ EΨΑΧΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛHΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑIΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛAΤΗΣΕ!
ΟΣΟΝΟYΠΩ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚA OΠΛΑ ΣΤΑ ΧEΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓAΝ! ΟΙ ΠOΘΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤAΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΦΙAΛΤΗΣ!
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪ́ΣΙΟΣ: Ο ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΑΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!
Η ΑΓIΑ ΣΟΦIΑ HΤΑΝ ΤΟ ΜHΝΥΜΑ, ΕΠOΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜOΣ ΤΑ ΣΚOΠΙΑ
H ΑΠOΦΑΣΗ ΤΗΣ AΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓIΑ ΣΟΦIΑ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΙΣΤΟΡIΕΣ ΑΡΧΑIΩΝ: Ο ΝOΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦIΠΟΛΗ
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ: ΑΣΑΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ AVIGAN
ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ
“Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ”
SOS ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑIΕΙ ΠΟΥ ΧAΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟYΤΙΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕYΟΥΜΕ ΝΑ ΧAΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓAΝ ;
ΕΛΠΙΔΟΦOΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΙA ΣΟΦΙA: ΤΟ ΧΕΙΡOΤΕΡΟ ΠΑΡAΔΕΙΓΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟY ΦΑΝΑΤΙΣΜΟY
ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣH ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΡΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέπληξε ευχάριστα με την ετοιμότητα, την ταχύτητα, την αποφασιστικότητα, αλλά και την προσήλωσή της στις προεκλογικές δεσμεύσεις της». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», υπό τον τίτλο: «Θα δουλέψουμε μαζί με τους παραγωγούς».

Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι πως «αντικειμενικά μιλώντας, η ταχύτητα και η επάρκεια αυτών των πρώτων ημερών είναι άνευ προηγουμένου». «Αντιθέτως», συνεχίζει ο υπουργός, «ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να επιμένει στην παλιά καλή τακτική του: αντίδραση σε όλα, μάχες για την προστασία των συμβόλων της ανομίας και της βίας της άκρας Αριστεράς, υπεράσπιση των χειρότερων στιγμών του».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάργηση του ασύλου, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που δεν αποδέχεται το αυτονόητο: ότι για τον χώρο των ΑΕΙ πρέπει να ισχύει, και ήδη επιτέλους ισχύει, ακριβώς ό,τι ισχύει για οποιονδήποτε δημόσιο χώρο».

Σε σχέση με το αντικείμενο του υπουργείο του, απαρίθμησε τις δεσμεύεις της κυβέρνησης: «Για την καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση της νέας ΚΑΠ, για την αντιμετώπιση των παράνομων ελληνοποιήσεων και του μιμητισμού των ελληνικών προϊόντων, για έναν νέο νόμο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών, για τη μείωση της φορολογίας στις ομάδες παραγωγών, για την εν γένει προσπάθειά μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής, για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού συστήματος αποζημιώσεως των παραγωγών όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με φυσικές καταστροφές».

Τέλος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επιχειρηματολόγησε για την αναγκαιότητα άμεσης πρόσληψης 46 κτηνιάτρων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αφρικανική πανώλη των χοίρων, μια εξαιρετικά μεταδοτική και θανατηφόρα ζωονόσος που προσβάλλει τους χοίρους, όπως είπε. Ο κ. Βορίδης εξήγησε ότι, αν η διαδικασία πρόσληψης γινόταν μέσω ΑΣΕΠ, τότε οι προσλήψεις θα γίνονταν σε 8 μήνες. Έτσι, «ζήτησα από την Βουλή να μου εγκρίνει αυτές τις προσλήψεις», εξήγησε ο υπουργός και καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κατηγόρησε ότι καταργεί το ΑΣΕΠ. Ο υπουργός απέρριψε την κατηγορία λέγοντας ότι αυτές οι προσλήψεις γίνονται «για να προλάβουμε ή να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην καταστραφούν οι χοιροτρόφοι μας, αλλά και να μην αυξηθούν οι τιμές του χοιρινού που πληρώνουν οι πολίτες».

Πηγή: Newsbeast.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *