ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ: ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ – Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ

Στην αποκάλυψη ότι 3 άτομα που φέρονται να διενεργούσαν υποκλοπές, είναι έτοιμα να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη, προχώρησε ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Kontra, σημείωσε πως οι τρεις θα καταθέσουν υπό τον όρο ότι θα τεθούν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων. Συνέχισε λέγοντας πω, τα τρία αυτά πρόσωπα προτίθενται να αποκαλύψουν όλο το παρασκήνιο, δηλαδή, ποιοι έδιναν τις εντολές για τις παρακολουθήσεις και ποιο χρονικό διάστημα διέπρατταν ως δράστες τις υποκλοπές.

Όσον αφορά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τις λίστες των υπό παρακολούθηση προσώπων που αποκαλύπτονται ο Γιάννης Μαντζουράνης επεσήμανε: «Τους προκαλώ δημόσια να υποβάλλουν μήνυση στον Κώστα Βαξεβάνη ώστε να απελευθερωθεί και να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Πηγή: Ethnos.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *