ΕΛΛΑΔΑ
ΒΟΛΟΣ:-ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό ασκήθηκε σε δύο άνδρες από τη Λάρισα, με την καταγγελία νεαρή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον ομαδικό βιασμό της όπως αναφέρει σε ερημική περιοχή του Βόλου

Η 20χρονη, το καλοκαίρι σε ανάρτησή της σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατήγγειλε το βιασμό της από δύο άνδρες 22ετών και 24χρόνων, σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, κάλεσε την 20χρονη σε κατάθεση για τα όσα κατήγγειλε.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η 20χρονη περιγράφει ότι είχε βγει για διασκέδαση με μία φίλη της και του δύο νεαρούς, όταν η φίλη της αποχώρησε και εκείνη θα επέστρεφε με τους δύο νεαρούς. Ωστόσο όπως καταγγέλλει, οι δύο άνδρες, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Οι δύο κατηγορούμενοι στις απολογίες τους φέρονται να υποστήριξαν ότι γνώρισαν τις κοπέλες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο.

Το πρώτο τους ραντεβού πήγε καλά και κανόνισαν να ξαναβρεθούν. Στο δεύτερο ραντεβού η καταγγέλλουσα, όπως παραθέτουν στον υπερασπιστικό τους ισχυρισμό οι δύο νεαροί, επιβιβάστηκε στο όχημά τους και μετέβησαν σε ερημικό σημείο για να παίξουν «Θάρρος ή Αλήθεια». Στη επιλογή «θάρρος», η 20χρονη, θα έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της, και -όπως ισχυρίζονται οι νεαροί- στη συνέχεια η νεαρή, «συνευρέθηκε συναινετικά ερωτικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και έπειτα με τον δεύτερο έξω από το όχημα».

Στα πειστήρια που κατέθεσαν στην ανάκριση οι δύο νεαροί, περιλαμβάνονται μηνύματα με αποστολέα την 20χρονη αμέσως μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, στα οποία αναφέρει ότι πέρασε όμορφα, ενώ η επικοινωνία τους συνεχίστηκε.

Στους δύο νεαρούς ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για βιασμό από κοινού και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό ρόλο της μη εξόδου από τη χώρα.

Παρουσίαση: Αλεξίου Νάντια

 

 

 

 

Πηγή: Nantia Report.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *