ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΟΛΟΣ: ΑΡΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ – ΠΕΘΑΝΕ 60ΧΡΟΝΗ

Καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας για γιατρό. “Κρατούσε” στο σπίτι ασθενείς με κορονοϊό. Εισαγγελική έρευνα για την περίπτωση.

Ο θάνατος μιας γυναίκας μόλις 60 ετών από κορονοϊό στον Βόλο ήταν ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε για γιατρό της πόλης, ο οποίος φέρεται να τη συμβούλευε να μην μεταβεί στο Νοσοκομείο αν και είναι κορoνοϊό και η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με την ημέρα. Η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε στο Νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά έχασε τη ζωή της.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

 Όπως λέει επέμενε να μην πάει σε νοσοκομείο και να χειριστεί την κατάσταση ο ίδιος. Τα πράγματα όμως πήραν γρήγορα εφιαλτική τροπή και η γυναίκα κατέληξε από covid-19. Όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου, η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη.

 

Σοκάρει η καταγγελία

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το magnesianews, πρόκειται για τον φερόμενο ως “αρνητή”, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα σε βίντεο τοποθετούνταν με αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Για το θέμα αυτό μάλιστα, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά από την απολογία του του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο.

Ο εν λόγω μάλιστα γιατρός λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

 

 

Η “αγωγή του κορονοϊού” με ασπιρίνες

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο Νοσοκομείο και την “κρατούσε” στο σπίτι, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Τη μέρα μάλιστα που τελικά αποφάσισε η γυναίκα να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη και μάλιστα έλαβε και την απαραίτητη… επίσκεψη.

Η “αγωγή του κορονοϊού”, όπως την ονόμαζε o γιατρός στον Βόλο, δινόταν σε χειρόγραφα χαρτιά και ήταν ένα κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης.

Για τον γιατρό ήδη ο Εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.

Με πληροφορίες από Video: Tv Open

21 Δεκεμβρίου 2021 11:18

 

 

 

 Πηγή: News247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *