ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο HENRY CAVILL ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ JAMES BOND

Ο James Bond επιστρέφει με την ταινία No Time to Die, η οποία έχει ημερομηνία τις 12 Νοέμβρη για την Ελλάδα. Ωστόσο σύμφωνα με το πρώτο AI casting programme, ο Henry Cavill είναι ο ιδανικός James Bond για να διαδεχτεί τον Daniel Craig.

Μάλιστα η σειρά είναι η εξής: “Henry Cavill: 92.3%. Richard Armitage: 92%. Idris Elba: 90.9%.” Σύμφωνα με το AI casting programme υπάρχει σύγκριση διαφορετικών ικανοτήτων των ηθοποιών σε σχέση με τα όσα πρέπει να έχει ο James Bond και έτσι βγήκαν τα συγκεκριμένα ποσοστά. Πως θα σας φαινόταν σαν επιλογή;

H σύνοψη για την ταινία No Time to Die είναι η εξής: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

H σκηνοθεσία είναι του Cary Fukunaga και στο cast είναι οι Ralph Fiennes (M), Christoph Waltz (Blofeld), Lea Seydoux, Naomie Harris, (Moneypenny), Ben Whishaw (A), Rory Kinear, Jeffrey Wright, Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik, Lashana Lynch, Rami Malek. O Hans Zimmer (Inception, Gladiator, Dark Knight) θα επιμεληθεί το score με ερμηνεύτρια την 18χρονη Billie Eilish.

Πηγή: Cineramen.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *