ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ “ΠΙΑΣΤΗΚΕ” ΜΕ ΚΟΚΑΪ́ΝΗ – ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ

Στον εισαγγελέα σήμερα η 31χρονη που συνελήφθη με 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη (26/08), το 31χρονο μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, προκειμένου να απολογηθεί. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, όταν κατόπιν ελέγχου εντοπίστηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη, στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια», υποστήριξε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 31χρονη αναμένεται να ισχυριστεί ότι κάποιος “πείραξε” το λογισμικό του πολυτελούς αυτοκινήτου της και τοποθέτησε εκεί τα ναρκωτικά.

Θα γίνει έρευνα με ειδικό εμπειρογνώμονα, ώστε να φανεί αν κάποιος έχει πειράξει τον “εγκέφαλο” του αυτοκινήτου, ενώ θα εξεταστεί το κατά πόσο υπάρχει άλλο DNA, εκτός από της κοπέλας, στο όχημα και στην ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε.

Με πληροφορίες Video από: Debater.gr

 

 

 

 

 

Πηγή: News247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *