ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PREDATOR ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Μια μετοχική κίνηση που όμως η χρονική της σύμπτωση με την επισύνδεση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, βάζει σε πολλές σκέψεις.Μια σοβαρή αποκάλυψη για το τι συμβαίνει με το predator με το οποίο επιχειρήθηκε η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, κάνει το Inside Story και οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Ελίζα Τριανταφύλλου.

Και όπως αναφέρεται στον κυπριακό τύπο “οι μόνοι που λογικά γνώριζαν (τότε) ότι την επόμενη ημέρα θα ενημερωνόταν ο Ν. Ανδρουλάκης για την παρακολούθησή του ήταν σίγουρα αυτοί που τον παρακολουθούσαν”.

Σημειώνεται ότι ο Φέλιξ Μπίτζιος που πούλησε τις μετοχές του, εκτός από τη συμμετοχή του στην Intellexa που εμπορευόταν το κακόβουλο λογισμικό, εμπλέκεται και σε άλλη εταιρεία, την Krikel, που έχει συνάψει 6 απόρρητες συμβάσεις με το ελληνικό Δημόσιο.

Ο επιχειρηματίας Φέλιξ Μπίτζιος ήταν συνεταίρος στην Intellexa μέσω της εταιρείας Santinomo στην Κύπρο. Η συγκεκριμένη εταιρεία φαίνεται να ιδρύεται τον Σεπτέμβριο του 2019, με μοναδικό μέτοχο τον ίδιο. Λίγους μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2020 ο Μπίτζιος αναλαμβάνει διαχειριστής στην Intellexa και το Μάιο του 2020 ελέγχει το 35% της Intellexa Ελλάδας, που αξιοποιούσε το Predator για τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.

Ο Ν. Ανδρουλάκης ενημερώθηκε για την παρακολούθησή του στις 5 Αυγούστου 2022. Μία ημέρα νωρίτερα, στις 4 Αυγούστου 2022, αναρτήθηκε στην Κύπρο, αλλαγή της μετοχικής δομής της Santinomo. Με αυτήν, ο Φέλιξ Μπίτζιος εμφανίζεται αναδρομικά να μεταβίβασε τις μετοχές του στην Intellexa, σε ιρλανδική Thalestris, ήδη από τις 18 Δεκεμβρίου 2020. Λεπτομέρεια: πρόκειται για την μητρική της ελληνικής Intellexa. Έτσι, επισήμως ο Φέλιξ Μπίτζιος “βγήκε από το κάδρο” για όλο το 2021. Σημειώνεται ότι ίδια η Thalestris δεν αναφέρει καμία αναφορά σε αυτή την συναλλαγή…Fullscreen

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Thetoc.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *