Breaking News
ΤΟ “ΜΑYΡΟ ΜEΤΩΠΟ” ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟY ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟY
MΗΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΙΤΑΛΙΑ: ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΡΩΣIΑ: Η ΜOΣΧΑ ΑΠΟΡΡIΠΤΕΙ ΤΗΝ EΚΘΕΣΗ ΜAΛΕΡ
ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΝΟΜΟΣΧEΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕIΑ: Η ΟΛΟΚΛHΡΩΣΗ ΕΝOΣ ΕΓΚΛHΜΑΤΟΣ
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ VICTOR HUGO
Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ…
ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΣΚΟΠΙΑ: «ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΝ ΕΚΛΕΓΩ» ΛΕΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ VMRO
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ: OI MAΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ
O ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ Ο ΚΛΑΥΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΕΕ: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ 20 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ
Ν. ΥΟΡΚΗ: Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΠΕΙΡΑ- «ΚΑΡΤΟΥΝ» ΡΗΜΑΖΕ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η 331 ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ 114 ΠΜ -ΟΙ ΑΣΣΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ GRISCY
ΑΠΟΨΕΙΣ
(ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ), ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ…

Του  Δρ Αθανάσιου.Ε.Δρουγου*

1) Ο Τάραντ πέρασε αρχές της άνοιξης. του 2016/Μαρτιο από Αθηνα. Έφθασε αεροπορικώς Στο Ελ Βενιζέλος από Διέθνη Αερολιμένα ΗΑΕ/Ντουμπάι και πραγματοποίησε επισκέψεις σε Δελφους-Μυκήνες-Σαλαμίνα-Θερμοπύλες και Σούνιο. Οι πληροφορίες συγκλίνουν, οτι διανυκτέρευσε πέραν των Αθηνών σε Λαμία και περιοχή Καμμένων Βουρλων.

2)  Ειναι αλήθεια και βάσει των όσων αναφέρει στο μανιφέστο , ότι είχε βαλκανιές ανησυχίες . Χαρακτηριστικά άκουγε πολύ συχνά τραγούδι που άρεσε ιδιαίτερα στον καταδικασθέντα για εγκλήματα πολέμου σερβοβόσνιο ηγέτη Ραντοβαν Καραζιτς. Είναι το γνωστό άσμα από «το Μπιχατς Μεχρι Το Πετροβατς». Το Μπίχατς είναι η πιο δυτική πόλη της Βόσνιας-Ερζεγοβίνης, ενώ το Πέτροβατς το πιό ανατολικό χωριό της Σερβίας ..Το τραγούδι αποκαλεί τους βόσνιους ώς τούρκους και τους κροάτες ώς ουστάσι, άρα εχθροί των σέρβων. Στην Αυστραλια από μικρό παιδί άκουγε ιστορίες για τους σέρβους άνταρτες Τσετνικς , καί επισκέφθηκε περιοχές όπου συτοί έδρασαν στην σερβική δημοκρατία της Βοσνιας. Επισκέφθηκε Το Παλέ την Μπάνια Λούκα και την Μπιελίνα. Σύχνα άκουγε τραγούδια για τους Βρετανούς Γρεναδιέρους Και το«Serbia Strong». Είχε επισκεφθεί στο Βελιγράδι το στρατιωτικό μουσείο στο Καλμεκεντάν.

3) Ο Τάραντ χρησιμοποιούσε δύο εκφράσεις συνέχεια. Η Μια Ειναι «λευκη Γενοκτονια»που είναι δημοφιλής στίς ΗΠΑ , Γιατι αναφέρεται στούς κινδύνους που αντιμετωπίζει για επιβίωση της η λευκή φυλή . ενω στήν ευρώπη εχεi επηρεαστεί απο το συνωμοσιολογικό βιβλίο του γάλλου Jean Raspail «Lε Camp De Saints».. Πάνω σε άυτο στηρίχθηκε η θεωρία του Renaud Jean Gabriel Camus Περι Great Replacement . Δηλαδή ότι η ανωτερότητα της λευκής φυλης στην Γαλλία και στήν ευρωπη είναι ύπο την άμεση άπειλη των προσφύγων και μεταναστών από Μ.Ανατολή-Βόρεια Αφρική καί Υποσάχαριο Αφρικη ,που Θα κυριαρχήσουν στα εδάφη της γηραίας ηπείρου, και θα αλλοιώσουν πληθυσμιακά την λευκή φυλή συνολικά.

4) Φέρεται να είχε αρκετά αναβαθμισμένες επαφές με γνωστές ιστοσελίδες ακροδεξιού πανευρωπαικού χώρου όπως «οι Πύλες της Βιεννης» / του Όσβαλντ Μόσλει /και το Political Incorrect. Iδιαίτερο ενδιαφέρον είχε επιδείξει για το συμβάν του 2017 στην Στογχόλμη , όπου απο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ουζμπέκος τζιχαντιστής Ακιλωφ , παρασύρθηκε η σουηδή Εμπα Ακερλουντ.(11 Χρονων)

5) Σε θέματα αντιμετώπισης του ισλαμικού ιερού πολέμου, καθημερινά επισκεπτόνταν την ιστοσελίδα του Πέπερ Νόστβλντ Γιέρσεν, γνωστού ως Fjordman και του Σπενσερ «Παρατηρητηριο του Τζιχαντ»

6) Στο μανιφέστο επισημαίνει τις ανησυχίες του για την έλευση στην Αυστραλια Χιλιαδων Ρομα-ινδων μουσουλμανων-κινεζων Μουσουλμανων από το Ξινιάνγκ .

7) Οι κρίσιμες ιστορικές ημερομηνίες εμφανίζονται πολύ στο μανιφέστο.  Χαρακτηριστικά αναφέρεται στήν μάχη του Τουρ/Πουατιέ, όταν το 732 οι ενωμένοι στρατοί της Γαλλιας-Βουργουνδίας ( υπό Σαρλ Μαρτελ Κα)  απέτρεψαν την αραβοποίηση της ευρώπης.  Στην ιστορική ναυμαχία της Ναυπάκτου το 1571 ,όπου ηττήθει ο οθωμανικός στόλος και έκτοτε δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει στην μεσόγειο,  κάθως και στην δεύτερη πολιορκία της Βιέννης του 1683 , όταν ένωμενοι οι δυτικοί στρατοί απέτρεψαν την κατάληψη της πόλης.

8) Στήν Βουλγαρια πήγε έκ νέου το  νοέμβριο του 2018. Είχε ξαναπάει το 2016.  Πληροφορίες μου φέρουνε ότι οδικώς μετέβη σε Πλέβεν, Γκράμποβο, Μπάτσκοβο, Μπλαγκοεβγκραντ-Σαντάνσκι και Καζανλούκ.  Μια άπο τις δύο φορές πρός Βουλγαρία , πέρασε μέσω Ελλαδας.  Το 2016 συνέχισε προς Σερβία Και με λεοφωρείο προς Μαυροβούνιο.. Στο τελευταίο επέμενε να δεί περιοχές όπου οι μαυροβουνιοι βάσιεις νίκησαν τους οθωμανούς την περίοδο 1876-1878. Ετσι πήγε σε Νίκσιτς, Βάρ, Ποντγκοριτσα. Φωτογραφήθηκε σε αγάλματα ηρωικών μορφών της μαυροβουνιακής αντίστασης , όπως του Μάρκου Μιλιάνωφ-Πόποβιτς, Ιλία Πλάμεντας, ένω έφθασε μέχρι τα σύνορα Αλβανιας-Μαυροβούνιου στο χωριο Κούτσι, όπου εκεί κόντα διεξήχθη η μάχη της φυντίνα , που ουσιαστικά τελείωσε τις οθωμανικές κτήσεις. Προς Αδριατική.. αναζήτησε πληροφορίες για τις εκεί διεξάχθεισες μεγάλες μάχες ειδικά γιια το πολύ γενναίο τάγμα «Μαρτινιτσι». Ώς επίσης και για τον μαυροβούνιο πολέμαρχο Νοβακ Βουγιοσεβιτς (ηταν ένας δεύτερος Νικηταρας-τουρκοφαγος). Δύο φόρες επαίνει τον ούγγρο στρατηγό Τζων Χουνιντι για τις υπηρεσίες που προσέφερε πολεμώντας τους Οθωμανους.

9) Από την Σερβία πέρασε προς Βοσνία-Ερζεγοβινη. Στήν Σερβία μετέβη οδικά σε Σμεντέρεβο, Μλαντενοβατς Και Σουμποτιτσα (στην Βοιβοντινα).

10)  Στήν Ρουμανία μετέβη το 2016 Πο την Βουλγάρια. Επισκέφθηκε το Μπρασωφ, το Σίμπιου/Καρπάθια Ορη, και άπο την Οραντέα εισήλθε στήν Ουγγαρία./Περιοχη Ντεμπρεσεν.

11) Στο μανιφέστο περιλαμβάνει απειλές για Μερκέλ-Ερντογάν καθώς και για τον δήμαρχο Λονδινου Σιντικ Χαν. Αρκέτα άπο τα γραφομενά του είναι σε κυριλλικό-γεωργιανό ή λατινικό  αλφάβητο.

Η έρευνα μου συνεχίζεται. σε 6 χωρες νοτια του Δούναβη.

*Διεθνολόγος,  Στρατιωτικός αναλύτης

(Σημ, Το άρθρο εκφράζει προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις) 

Πηγή: Analystsforchange.org

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!