Breaking News
ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ» ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ;
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ SULPHUR CAP ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ
ΤΖΟΝ ΜΠΟΛΤΟΝ : Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
H ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ
AMAΘΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΝ
ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!
Ο “ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ” ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN
Η ΒΕΝΕΤIΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕI ΣΤΟΝ ΚΑΤAΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠOΛΕΙΣ ΣΕ ΚIΝΔΥΝΟ
Ο ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΟΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΤΟΥ 60ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ: ΟΙ 110 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΑΝ 3.000 ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΧΑΡΡΥ
ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ: Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ»
25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤIΣΤΡΟΦΗ ΜEΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: O ΤΣIΠΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣIΖΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚEΣ ΕΚΛΟΓEΣ – ΑΠOΛΥΤΗ ΚΑΤAΡΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠHΣΕΙΣ

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται μέσα στον Απρίλιο να αποφασίσει για την ημερομηνία των Εθνικών Εκλογών.

Με βαρύ ιστορικό στις πλάτες της κυβέρνησής του, είναι σχεδόν σίγουρο πως στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, το αποτέλεσμα θα είναι συντριπτικό κατά της κυβέρνησης.

Με την τραγωδία στο Μάτι να μετράει 100 νεκρούς, την οργή για την προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών να μη ξεθυμαίνει, αλλά και την οικονομική αβεβαιότητα στην ελληνική κοινωνία, ο Τσίπρας μετράει μέρες πλέον.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να αναζητεί μεθόδους για «ψάρεμα» ψήφων, ωστόσο οι προσπαθειές πέφτουν στο κενό.

«Κληρώνει» η ημερομηνία εθνικών εκλογών

Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να καταρρέει στις δημοσκοπήσεις. Σε όλες τις μετρήσεις οι διαφορές από τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζονται μεταξύ 7 και 10 μονάδων, οι ελπίδες ανάκαμψης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξανεμίζονται και το μόνο που απομένει είναι η δύσκολη απόφαση: Εκλογές τον Μάιο, μήπως περιορίσει τις απώλειες ή Εκλογές τον Οκτώβριο με τον κίνδυνο μίας ακόμη περισσότερο βαριάς ήττας.

Τα χρονικά περιθώρια του πρωθυπουργού δεν είναι πολλά. Η απόφασή του πρέπει ουσιαστικά να έχει ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Αν θελήσει να πάει σε Εκλογές τον Μάιο, η προκήρυξη θα πρέπει να γίνει γύρω στις 15 Απριλίου. Με λίγα λόγια σε λιγότερο από 10 ημέρες «κληρώνει» για τις βουλευτικές Εκλογές.

Το ερώτημα είναι με ποια πρόφαση θα μπορούσε να γίνει μία τέτοια κίνηση και κατά τα φαινόμενα στο Μαξίμου απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το τελευταίο στοίχημα φαίνεται ότι είναι μία επανάληψη των γνωστών. Όσο η πίεση από την υπόθεση Πετσίτη μεγαλώνει, ετοιμάζεται μία νέα επιχείρηση αποπροσανατολισμού με δήθεν αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.

Δεν έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα και η πιο επιτυχημένη συνταγή. Όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις η πλειονότητα των πολιτών ψηφίζει με κριτήριο την οικονομία αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δημοσκοπική κατάρρευση

Ενδεικτική της κατακόρυφης πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά είναι η τελευταία δημοσκόπηση που ρίχνει το κυβερνών κόμμα 10 μονάδες πίσω, και σηματοδοτεί εκ νέου το πολιτικού τέλος της αριστερής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, όπως είχαμε αναφέρει, νέο «χαστούκι» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση, ένα ακόμα δείγμα της ανικανότητας του κόμματος και του Μεγάρου Μαξίμου να «κλείσει» τη διαφορά των δέκα μονάδων από την Νέα Δημοκρατία. Υπό τη σκιά της ήττας, αλλά και της ψυχολογίας πως εδώ και καιρό δεν αποδίδει καμία πολιτική κίνηση, από την Ηρώδου Αττικού παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά που δεν είναι άλλα από την «πάταξη της διαφθοράς», τις προκηρύξεις προσλήψεων, τις υποσχέσεις για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη προς εφορία, αλλά και τα καφενεία.

Η επιχείρηση «Βόρεια Μακεδονία» για τα κορυφαία στελέχη φαίνεται πως δεν έχει αποδώσει καρπούς, με το κόμμα να «ρίχνει» στη μάχη του βουλευτές σε όλη την Ελλάδα, ενώ το Σάββατο πραγματοποιείται η μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις Ευρωεκλογές, μετά και την «πλατιά απεύθυνση» του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία της προοδευτικής συμμαχίας.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Pentapostagma.gr

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!