ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Έρευνα σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας έκανε αργά χθες το βράδυ η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και προσήγαγε στα κεντρικά της γραφεία τρία άτομα και συγκεκριμένα δυο γυναίκες και έναν άνδρα, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο.

Η έρευνα έγινε μετά από τις πληροφορίες που αναλύουν οι ελληνικές αρχές για την υπόθεση σύλληψηςΕλλήνων αντιεξουσιαστών από τις διωκτικές αρχές της Μ. Βρετανίας για μια βομβιστική επίθεση – στις 11 Ιανουαρίου 2018 – σε κάστρο του Εδιμβούργου στη Σκωτία.

Η υπόθεση αυτή ενδιαφέρει πολύ τις δυο χώρες και αναζητούν το ελληνικό παρακλάδι στη χώρα μας, με την ανταλλαγή πληροφοριών είναι συνεχής.

Στόχος είναι να διαπιστώσουν αν πράγματι οι συλληφθέντες Έλληνες στο Εδιμβούργο έχουν σχέση με αναρχική ομάδα που έχει κάνει επιθέσεις στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι προσαχθέντες θα αφεθούν ελεύθεροιεκτός από τον έναν, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια φωτοβολίδα.

Η αλληλογραφία πάντως μεταξύ των δυο αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών συνεχίζεται και αναμένονται και νέα πληροφοριακά δεδομένα για την υπόθεση αυτή.

Πάντως οι δυο συλληφθέντες στη Σκωτία είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα που ζουν τα τελευταία χρόνια εκεί ενώ δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα.

Παρουσίαση: Μίνα Καραμήτρου – CNN Greece

Photo: Intime

 

Πηγή: Cnn.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *