Breaking News
ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – “Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ”
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 1H MAIOY 1976 – ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
1 ΜΑΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα και στην εκπομπή «NET 24» στο EXTRA tv (30/4/26) για τον ήρωα της δημοκρατίας, Αλέκο Παναγούλη !
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή «ΝΕΤ 24», με τον Βασίλη Ταλαμάγκα στo Extra tv, 30-4-26, 10:00 μ.μ., για το αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη !
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΣΚ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΤΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΩΛΗΣΗΣ F-35 LIGHTNING II ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΗΣΕ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ S-400

Μιλώντας στο «CNN Turk», στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της στη Τουρκία, η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης μαχητικών αεροσκαφών F-35 Lightning II στην Τουρκία υπό την προϋπόθεση της οριστικής επίλυσης του ζητήματος των S-400. Η Νούλαντ επισκέφθηκε την Τουρκία μετά από πρόσκληση του ομολόγου της Burak Akçapar.

Μετά τη συνάντηση τους η Νούλαντ παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Turk. Σε σχετική ερώτηση που της έγινε, με θέμα τους S-400 και τους Patriot, η Νούλαντ απάντησε: «Ήμασταν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την πώληση Patriot και ενώ αυτές οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν, η Τουρκία επέλεξε μια άλλη κατεύθυνση. Γι’ αυτό είχαμε και κάποιες συζητήσεις σήμερα. Ειλικρινά, εάν μπορέσουμε να επιλύσουμε το ζήτημα των S-400, το οποίο θέλουμε να κάνουμε, οι ΗΠΑ θα χαρούν να καλωσορίσουν την Τουρκία πίσω στην οικογένεια των F-35. Αλλά πρώτα πρέπει να λύσουμε αυτό το ζήτημα, και ενώ το λύνουμε, πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι η Τουρκία διαθέτει ισχυρή αεράμυνα».

Πηγή: Defencereview.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner