ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά από διαπίστωση θετικών περιστατικών COVID-19 σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε πως η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (9/1) αναβλήθηκε.

Στις 04/01 ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει πως υπήρχαν τέσσερα περιστατικά σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα οποία αυξήθηκαν πλέον πάνω από τα επτά, ξεπερνώντας το «όριο αναβολής» με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε αμέσως τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και τη Super League και στις 17:15 η Λίγκα ανακοίνωσε και τυπικά την αναβολή του αγώνα των Πειραιωτών με τον Αστέρα.

Συνολικά έχουν αναβληθεί πέντε αναμετρήσεις από τις επτά της 17ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *