ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΕΚ: ΣΤΑ 90 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αγόρασε τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ από το Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως αναφέρει το «dikisports», ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Seajets αγόρασε τις μετοχές από τον «Τίγρη» έναντι του ποσού αυτού.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είχα πει και παλαιότερα ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει το ταξίδι αυτό για μένα. Πιστεύω πως ό,τι δεσμεύτηκα να κάνω το 2011 το έκανα πράξη. Μεγαλώνω, έχω περάσει και ένα σοβαρό θέμα υγείας, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ. Το μόνο που κρατάω είναι η σουίτα μου και ό,τι χρειάζεται η ΑΕΚ θα είμαι δίπλα της. Τον Μάριο τον ξέρω αρκετά χρόνια»

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μάριος Ηλιόπουλος ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, με ενδιαφέρει να είμαι αρχιστράτηγος στη μάχη σε ένα δύσκολο πεδίο, όπως το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε τις ρίζες μας, όπως το έκανε ο κ. Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα με την πιο ένδοξη ιστορία, γιατί μετά από καταστροφές, διωγμό και προσφυγιά κατάφερε να ενωθεί και να ενώσει. Η ΑΕΚ είναι δεμένη με την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θα δώσω το μυαλό ,την ψυχή, το είναι μου, για να κατακτώ τίτλους γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα, που πρέπει να κρατάμε φυλακτό»

Πηγή: Vradini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *