Breaking News
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή «ΝΕΤ 24», με τον Βασίλη Ταλαμάγκα στo Extra tv, 30-4-26, 10:00 μ.μ., για το αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη !
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΣΚ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΤΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ – “ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΛΙΑ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ”
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
ΔΙΕΘΝΗ
ΣΥΡΙΑ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις έκλεισαν βασικούς δρόμους προς και από το Χαλέπι, καθώς μονάδες του διατάχθηκαν να προχωρήσουν σε «ασφαλή απόσυρση» από συνοικίες που υπερφαλάγγισαν με ταχύτητα τζιχαντιστές και αντάρτες που έχουν συμμαχήσει μαζί τους, δήλωσαν τρεις πηγές του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Η κίνηση μοιάζει σχεδιασμένη για να σφραγιστεί η πόλη, καθώς όπως είπαν οι πηγές του πρακτορείου οι στρατιώτες που επανδρώνουν φυλάκια ελέγχου γύρω από το Χαλέπι έλαβαν διαταγή να επιτρέπουν τη διέλευση μόνο σε μέλη των ενόπλων δυνάμεων.

Πηγή: Εrtnews.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner