Breaking News
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή «ΝΕΤ 24», με τον Βασίλη Ταλαμάγκα στo Extra tv, 30-4-26, 10:00 μ.μ., για το αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη !
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΣΚ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΤΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ – “ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΛΙΑ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ”
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ “ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ

Ο ΟΗΕ απηύθυνε χθες Δευτέρα έκκληση στα μέρη να επιδείξουν τη «μέγιστη αυτοσυγκράτηση», μετά την επίθεση της Κυριακής με οπλισμένο τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο νότιο τμήμα της Βηρυτού, η ευθύνη για την οποία επιρρίφθηκε στο Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ σημείωσε ότι οι υπηρεσίες του Οργανισμού δεν είναι σε θέση να επαληθεύσουν εάν ευσταθούν οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την επίθεση αυτή, καθώς και άλλες που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

«Είναι επιτακτική ανάγκη οι πάντες να αποφύγουν την κλιμάκωση και να συμμορφώνονται προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας», υπογράμμισε.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε επίσης πως ο ΟΗΕ «κατέγραψε» τις δηλώσεις του προέδρου του Λιβάνου, του Μισέλ Αούν, ο οποίος χαρακτήρισε χθες «κήρυξη πολέμου» την επίθεση με τα UAVs. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες έλαβε επιστολή της λιβανέζικης κυβέρνησης για το ζήτημα, διευκρίνισε.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αναγνωριστικό τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατέπεσε σε νότιο τομέα της Βηρυτού, προπύργιο της Χεζμπολάχ, ενώ ένα δεύτερο εξερράγη στον αέρα, κατά τον λιβανέζικο στρατό. Τόσο η Χεζμπολάχ, όσο και ο στρατός του Λιβάνου επέρριψαν την ευθύνη στο Ισραήλ, το οποίο επισήμως δεν σχολιάζει.

Πηγή: Newsbeast.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner