Breaking News
ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – “Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ”
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 1H MAIOY 1976 – ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
1 ΜΑΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα και στην εκπομπή «NET 24» στο EXTRA tv (30/4/26) για τον ήρωα της δημοκρατίας, Αλέκο Παναγούλη !
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή «ΝΕΤ 24», με τον Βασίλη Ταλαμάγκα στo Extra tv, 30-4-26, 10:00 μ.μ., για το αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη !
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΣΚ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΤΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

«Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, καθοριστικός παράγων για την αναβίωση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και βεβαίως, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά την άφιξή του στην 32η Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ.

«Με πίστη στο Διεθνές Δίκαιο, στη διεθνή πολυμέρεια, σε καιρούς, οι οποίοι είναι οι δυσκολότεροι μεταπολεμικά, η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι ένας πυλώνας σταθερότητας, ένας πυλώνας που θα επιμένει ότι ο αναθεωρητισμός, υπό οποιαδήποτε εκδοχή, δεν έχει καμία θέση στο σύγχρονο κόσμο», υπογράμμισε ο κ. Γεραπετρίτης και πρόσθεσε: «Θα επιμένουμε ότι το Διεθνές Δίκαιο θα πρέπει να εφαρμόζεται καθ’ ολοκληρίαν. Η επιθετικότητα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται καθολικά από όλους τους εταίρους της διεθνούς κοινότητας».

Ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι «η Ελλάδα θα βρίσκεται εδώ σήμερα, στη Βιέννη, στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ. Θα συζητήσουμε τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών. Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη συγκεντρώνει το σύνολο των ευρωπαϊκών αλλά και πολλών άλλων συμμαχικών χωρών. Είναι το κατάλληλο φόρουμ για να συζητήσουμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τα θέματα που ταλανίζουν τον κόσμο».

Πηγή: Νews247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner