Breaking News
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4/26 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΣΤΟ ART TV !
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ NEWS (22/4/26) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !
ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
FNB OPINIOΝ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ
Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ”
27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΕ
ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;
ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΒΑΝΟΣ: ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

«Όλοι στη ΝΔ αποδέχονται ότι εμείς στην Ελληνική Λύση ξεκινήσαμε την αποκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη. Αν δεν υπήρχε η Ελληνική Λύση θα είχε θαφτεί αυτή η ιστορία. Πολλοί είναι εκείνοι που επιχειρούν να καπελώσουν τις αποκαλύψεις αυτές», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα είπε ότι «έχετε μπερδέψει το ρόλο σας. Γίνατε δικαστές, εισαγγελείς, βγάζετε ετυμηγορίες». Σημείωσε ότι δεν είναι στα καθήκοντά της κυβέρνησης να ορίζει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και να αποφασίζει ποιος είναι ένοχος και ποιος δεν είναι.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ότι «δημοκρατικό τόξο είναι να μπορείς να λες: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και όχι να ψηφίζεις αντιλαϊκά, αντεθνικά, αντιχριστιανικά μέτρα. Παράλληλα, κατηγόρησε το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη ότι δεν θέλει όντως την «πτώση της ΝΔ» καθώς όπως είπε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, «είναι πρόταση συσπείρωσης και όχι ανατροπής της ΝΔ». Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα την ψηφίσει.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η Ελληνική Λύση, θέλει να πληρώσουν όλοι για το «έγκλημα των Τεμπών», προαναγγέλλοντας ότι στην αυριανή ομιλία του στο κοινοβούλιο θα αποκαλύψει νέα στοιχεία.

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός πεινάει, η ακρίβεια τον χτυπάει και οι δήθεν άριστοι μιλούν για επιτυχίες. «Εμείς λέμε στους Έλληνες: Για να πολεμήσεις το βρώμικο σύστημα πρέπει να φτιάξεις πρώτα ένα καθαρό σύστημα. Ελάτε μαζί μας, για να ξεβρωμίσουμε το σύστημα και να φτιάξουμε με καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, μια Ελλάδα μεγάλη», τόνισε.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε ότι «επιτυχημένη αντιπολίτευση είναι αυτή που μπορεί να πείσει τον λαό ότι έχει λύσεις για όσα δεν μπορεί η κυβέρνηση. Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό και αναλώνεται στο να προσπαθεί να αποδείξει πόσο κακή είναι η κυβέρνηση, είναι καταδικασμένος να παραμείνει για πάντα στην αντιπολίτευση».

Πηγή: Νews247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner