Breaking News
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στην Μαρία Αραμπατζή «BLUE SKY» και στην εκπομπή της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ», για την εργατική Πρωτομαγιά 1/5/26
ΓΙΑΙΡ ΓΚΟΛΑΝ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ
200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
2 MAIOY 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – “Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ”
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 1H MAIOY 1976 – ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
1 ΜΑΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα και στην εκπομπή «NET 24» στο EXTRA tv (30/4/26) για τον ήρωα της δημοκρατίας, Αλέκο Παναγούλη !
ΔΙΕΘΝΗ
NORD STREAM: Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ WSJ

Την Πολωνία φαίνεται πως χρησιμοποίησαν ως βάση οι σαμποτέρ που ανατίναξαν τους Nord Stream, τους αγωγούς που μετέφεραν αέριο από τη Ρωσία προς την Ευρώπη

Γερμανοί ερευνητές εξετάζουν στοιχεία που υποδεικνύουν ότι ομάδα σαμποτέρ χρησιμοποίησε την Πολωνία ως βάση για να καταστρέψει τους αγωγούς Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal.

Γερμανοί ερευνητές έχουν αναπαραστήσει πλήρως το ταξίδι δύο εβδομάδων της «Andromeda», μιας θαλαμηγού 15 μέτρων που υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται στο σαμποτάζ στους αγωγούς, οι οποίοι προμηθεύουν ρωσικό αέριο στην Ευρώπη, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τι εντόπισαν οι ερευνητές

Οι ερευνητές εντόπισαν ότι η θαλαμηγός παρέκλινε της πορείας της στα πολωνικά ύδατα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, με βάση δεδομένα από τον εξοπλισμό επικοινωνίας και πλοήγησης του σκάφους, δορυφορικά και κινητά τηλέφωνα, λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και «δείγματα DNA από το σκάφος, που η Γερμανία προσπάθησε να αντιστοιχήσει με τουλάχιστον έναν Ουκρανό στρατιώτη».

Το γραφείο της γερμανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας και το γραφείο του πρωθυπουργού της Πολωνίας δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Mε πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: In.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner