Breaking News
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΣΚ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΤΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ – “ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΛΙΑ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ”
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4/26 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΣΤΟ ART TV !
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
AIR SHOW 2018: ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΑΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία το Air Show 2018 στην αεροπορική μονάδα της Τανάγρας. Οι θεατές μαγευτήκαν και καθηλώθηκαν από τους εντυπωσιακούς ελιγμούς και τις αερομαχίες. Επίσης, έγιναν ασκήσεις διάσωσης καθώς και πτώσεις αλεξιπτωτιστών. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, η νυχτερινή επίδειξη η όποια έκλεισε την εκδηλώση. Το Active News ήταν εκεί και κάλυψε την εκδήλωση. 

Συμμετείχαν:

Η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με την Belgian F-16 Demo Team

Η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία, με το F-18 Hornet και την PC-7 TEAM, πτητικό σχηματισμό εννέα αεροσκαφών.

Η Ισπανική Πολεμική Αεροπορία με δύο F/A-18 (C.15)

Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία με τους ORLIC και το MIG 29.

Ο Ολλανδός Frank van Houten, ο Dutch Rush, με Sukhoi 26MX

Από την Ιταλία ο θρυλικός Silver Chicken, αλλά και ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Glider πιλότος, Luca Bertossio και ο Σουηδός Johan Gustafsson, με το Glider SZD-59 «ACRO» (με την υποστήριξη της Ανεμολέσχης Αθηνών)

Ο Γερμανός Martin Graef με το Christen Eagle II

Η WIZARD AEROBATICS και ο Δημήτρης Βερβερέλης με το AIRBUS HELICOPTER EC-120B

Φυσικά, στην κορυφαία θέση, με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo Team,ι το Τ-6 ADaedalusDemo Team καθώς και τα Mirage 2000 και τα FANTOM της Πολεμικής μας Αεροπορίας, το S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1 της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και οι επίλεκτες δυνάμεις τους.

Οι Hellenic Skydivers και οι Skydive Attica προσέθεσαν στο θέαμα αλεξιπτωτιστές αλλά και προσέφεραν πληροφορίες για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της μοναδικής αυτής δραστηριότητας.

Από τη Ρουμανία ήρθε η Blue Air με BOEING 737-800 και ο εντυπωσιακοί Lacarii Acrobati με YAK-52.

Παρών και ο Γιώργος Παπαγιάννης σε επιδείξεις αερομοντελισμού. Οι στατικές εκθέσεις ιστορικών αλλά και σύγχρονων αεροσκαφών, έδωσαν τη δυνατότητα να δει κανείς από κοντά πτητικά μέσα που σπάνια εκτίθενται στο ευρύ κοινό.

Φέτος F-16 από το Βέλγιο, F-18( C-15) από την Ισπανία, Casa C-295 από την Πολωνία, F-18 από την Ελβετία, το Aermacchi Μ 346 από την Ιταλία μαζί με τα πιο εντυπωσιακά αποκτήματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν στη διάθεση των επισκεπτών για επίσκεψη στο εσωτερικό τους και συχνά ξενάγηση από ειδικούς πιλότους και μηχανικούς.

Από την Ομάδα Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού, ένα πλήρες στρατόπεδο της περιόδου 1940-1945, μια μεταφορά της ιστορίας με δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής.

Ο ΕΟΤ αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της Athens Flying Week και τη συνεισφορά της διοργάνωσης στον Ελληνικό Θεματικό Τουρισμό στηρίζει διαχρονικά το μεγάλο αεροπορικό γεγονός της χώρας.

Δείτε στιγμιότυπα εδω:

VID_20180923_113836

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner